|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IŠČEJO SE NAJBOLJŠE IDEJE :)))
19.5.2005 20:24:21   
pika74
Ojla punce :rozica:

Opažam, da je zadnje čase veliko razočaranih na tem delu foruma. In ob tem razmišljam in brskam po podstrešju...:zmeden:...:zmeden:...:zmeden:...:zmeden:

Tudi sama sem bila velikokrat že razočarana :( ob spoznanju, da zopet ne bo nič z :roza::duda::modri:.

In zopet razmišljam in brskam po podstrešju ...:zmeden:...:zmeden:...:zmeden:...:zmeden:

:grrr:TAKO NE GRE VEČ NAPREJ:grrr:

:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

SMRTNO RESNO VAM GOVORIM!!!!!

TEGA JE DOVOLJ.

Punce, a se sploh zavedate/mo, kakšno škodo si delate/mo?

Vsem vam govorim od Anitke, Astre, dalje pa do Ž... z mano vred!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:sloncek::sloncek:!!!!!!!!!

Vedno nekaj upamo in pred M razmišljamo o znakih.

A je mogoče znak:
- da sem zaspana,
- krvavitev,
- povečane prsi,
- slabost,
- špikanje v jajčnikih,
- metuljčki v trebuhu,
- povečano lulanje (uh, kako se to sliš:)-)
- ...

že znak, da se je vgnezdilo?

Pušenjak je rekel, da so znaki za M isti kot so znaki za nosečnost - govorim o znakih pred zamujanjem M!

Nehajmo s tem. Lepo vas prosim! Nam bo lažje. Si bomo prihranile živce.

Jaz sem ponavadi kul in na off vse do zadnjega tedna pred M, ko imam vse znake za M oz. nosečnost. Ampak vedno znova nasedem tej zmedi in potem razočarano ugotovim, da je vse skupaj NAPAKA in da je tu spet M:hudicek:.

Dejmo se neki zment. Dejte mal pobrskat, kako bi se najbolje zamotile v zadnjem tednu pred M, da ne bomo razmišljale in letale kot kokoši od testerja do RR in brezglavo upale na :modri:.

Dejmo rečt. Ko bo prvi dan zamujala M, šele takrat dejmo bit panične in nič prej.

A ste za?

če ste, se pofočkajte in napište, kako nam bo to skupaj uspelo. Jaz nočem več gledat to žalost na RR. Saj vem, sama bom čez 2 tedna na istem - sam zdej mi je mal lažji govort, ker sm še na OFF.

A ste za?

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Če ne me pa hit popluvejte, da bom še bolj besna :( :)-:)-:)-:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.5.2005 20:28:55   
ZARA
PLUV - PLUV...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.5.2005 20:29:35   
pika74
eeeeeeeeeeeeeeeeeeej te bom pojedla :grrr::grrr::grrr::grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.5.2005 20:30:47   
ZARA
Ne no,sej sem ZA :ups:!!!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.5.2005 20:31:13   
Pia73
Meni je uspelo,...., ker nisem več verjela, da se lahko zgodi brez pomoči,......... Test sem naredila, ko je M zamujala 1 dan. Pa sem imela test doma,..... Ne vem kako to nalašč odmisliti, v meni je to enostavno dozorelo,..... nisem pa odmislila le malo drugače razmišljala,...

Saj ne vem, če sploh naj pošljem ta zmeden post,....:zmeden2: Pomagala itak nisem,......

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.5.2005 20:31:15   
pika74
Ampak res mam tega dost.

Lej, najprej podžigamo in praumo- držimo pesti in pol je ženska še bolj obsedena (tud jst). Pol jo je treba pa na nek način spet skup spraut, ko nardi test (z mano vred).

To ni način -sorry. Jst se tega ne grem več.

Al grem pa dol iz RR:grrr:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.5.2005 20:31:44   
aljča
Pika ti si zlata:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:OPTIMIZEM MORA BIT VSEPOVSOD TUD V ZRAKU.Upanje pa umre zadnje,zato sem s teboj.Najraje bi kar zapela od veselja,ko se je ena našla ko ima prov:sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek:.
Upam, da bodo druge tud takole mislile kot midve.
Jaz sem s teboj,ker sem mela že tolk vzponov in padcev da me optimizem in upanje drži skoz na nogah.Verjamem v to zato pa se ne pustim:((:( ampak;):)-:);):)-:)na,na,na,na,na,na,na,na,na,na,na,na,na,na,na,na,na,na....bomo pa pele tisti teden pred in ko bo.
Lep pozdrav Alja:metulj::bravo::metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.5.2005 20:32:18   
pika74
Pia73 sevede si pomagala - povedala si, da je možno tud odmislt in ne delat panike pred zamujanjem M.

Zara - nej ti bo :)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.5.2005 20:33:22   
pika74
al se gremo pa eno nagradno igro za tisto, k bo zdržala brez panike pred zamujanjem M

;)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.5.2005 20:34:41   
Pia73
Ja, težke debate so to,....... Vsaka od nas je namreč individum zase,... kar pomaga meni verjetno ne bo tebi in obratno,... Vsaka mora v sebi najti tisto nekaj.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.5.2005 20:35:48   
pika74
ZAAAAAAAAARAAAAAAAA sej te ne bom pojedla - sm glihkar enga pišanca zmazala :)-:)-:)- obljubim :miska:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.5.2005 20:38:08   
pika74
NO jst mam še kr mal brainstorming

ustanavljam KLUB FLEGMA ŽENSK PRED M:hudicek:

pa magar, če bom mogla bit sama v tem klubu :)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.5.2005 20:38:58   
Anonimen
Zara, kaj pa ti čakaš, ha? Mi nič ne vemo o tem. Kaj si nam kaj pozabila povedati?????;););)

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
19.5.2005 20:40:35   
pika74
matr vidim, da imam samogovore

sam ne morm pomagat. Nimam kej več sprašvat na RR okol zanositve. Mam že vse titule in mi je zmankal cvirna okol teh tem.

Dost mam.

Ne morm vas več gledat in tud v špegu se ne morm več pogledat ob spoznanju, da spet ni ratal. Pred testom se pumpam, da zdej pa najbrž bo. Pol pa jokam kot trileta stara smrkla :((.

Nočem več.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.5.2005 20:40:55   
emaa
jaz pa testov nimam doma, se tud ne sekiram (upam pa) pred M, prvi dan zamude mi ni sile, drugi dan tud ne, tretji dan so pa že živci na delu, četrti dan omagam in kupim test:)-

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.5.2005 20:41:25   
ZARA
Ne,ne,ne,neee Blacky...jst samo navijam na tem forumu...

Pika :love:...

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.5.2005 20:42:04   
pika74
zdele me neki časa ne bo - sam ne mislt, da sm obupala nad idejami - grem na en :sloncek:, pa se kasnej oglasim :miska:

kr nadaljujte - bom pol komentirala 8)

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.5.2005 20:44:47   
naja78
:bravo::bravo::bravo:
se popolnoma strinjam s tabo.ker se res uničujemo,podivjajo hormoni,s tem namišljeni znaki od lulanja do zamudne :hudicek:,pa prekratke pa predolge pa itdddddddddddddddddddddddddd.

hmmmm ideje!!!?????mislim,da si vsaka prid na jasno,ko spozna v čem je fora da ne zanosi.ne velja za vse,ker enim pač v prvo,če ne v drugo.
veš kaj jaz mislim ob vsem svojem znanju::::::

če so izpolnjeni vsi pogoji pri dedcu in babnici,če ni nobenih anomalij v maternici ob rednih O, in :hudicek: in ....skratka da je vse kul,do oploditve pride po pol ure po :sloncek:,ne glede na vstajanje,držanje nog v luftu,pa zjutraj pa zvečer pa na dan O,pa krvomočnica pa drekec pekec,.....ob nobeni zapori nič PCO,!!!!to je malo nazaj napisal dr.pušenjak eni punci,ko ga je sprašvala če je možno da do vgnezditve pride prej kot v 6 dneh!!!

veste kaj je rekel!!!če bi se to zgodilo,bi prišlo do zanositve v jajcevodih in trala la la la la!!!
in ma prav!!!!
nič ni nujno da pride do vgnezditve-ene jo majo druge ne!!

jaz te podpiram,ker sem šla sama čez tak šit!!!

ideje:saj se lahko menmo in svetujemo,samo ne FILOZOFIRAT,kaj če je....itd.zdaj je poletje-kmalu gremo na :morje:,mogli bi zgubit par kilc,zato na kolo,in enostavno nič mislit na to.sploh ne naglas.ni vrag da če uspe bomo še prehitro zvedle da smo :nosecka:,pol pa bomo jamrale o porodu kolk boli.bejš bejš.

mislim da so na svetu tudi druge zanimive stvari,ki jih lahko počnemo!!!

matr sem se spucala.pa še bi se lahko.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.5.2005 20:45:22   
emaa
a zdaj pa kar greš, jest se pa tko zaspana:zaspan:, sem mojmu včeraj pomagala omare prestavljat, pa sem dons taka, kot da sem pod vlak padla, pa šiv v popku me tolk boli:(

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.5.2005 20:46:07   
aljča
Pika a mene pa ne boš neč komentirala???:(:ups:
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.5.2005 20:50:05   
Anonimen
Jaz mam en preeeeedloooooog.:)-

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
19.5.2005 20:52:10   
Sulfinija
Ojla!!!!!!!

Ups sploh nisem jezna,ha,ha,ha :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.Super,da je ena z nami,ki ima tolko optimizna ha,ha.
Tudi sama sem imela že dosti vzponov in padcev pa kaj naj sedaj naredim nič tolažim se s tem,da bomo končno imele in dobile enkrat vsaka svojo :duda: ali celo :duda::duda: ali pa tri :duda::duda::duda: ups še večji štos,...................................

No tale ni slaba z nagradno igro,...?Kaj pravite nato vse skupaj?
Sicer pa jaz imam s čim si krajšam čas prd M kopel v masažni kadi,zraven deci vinčka in svojega :love::love::love: je to odlično zdravilo za našo :hudicek: in večkrat tudi ponovimo.

Vsem skupaj lep pozdrav in z dobrimi zelo dobrimi idejami spet na plan!

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.5.2005 20:58:14   
Anonimen
No, sem napisala predlog že na nečakajoče.... sam ste ble vse preveč žalostne!

Takle je punce, jaz sem se s teto :hudicek: zmenla, da od zdaj naprej hodi samo k meni. Vas pa pusti dolge dolge mesece na miru. :bravo::bravo:
Vse tiste,ki vas je obiskala, mi javite... se bomo zmenile za eno FEJST hudo kazen zanjo:grrr::grrr:,... pravf ji je kaj se pa ne drži dogovora.

Sicer pa... če vas še kdaj obišče... lepo kupit paket... jo lepo zapakirat in jo poslat k meni! OK?

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
19.5.2005 21:14:00   
Anitka
Pika moja zlata, kaj naj rečem, saj se popolnoma strinjam s tabo, saj skušam odmislit, vem, da so tud druge stvari v življenju - jih tudi počnem, testov itak nimam šans nikoli delat, ker me prej izcedek in :hudicek: obiščeta, znaki - no ja, saj jih v bistvu nisem nikoli našla.
Saj jaz sem zdajle obupala in na novo upanje bom čakala vse tja do julija, do takrat pa se bom že kako znašla. Še dobro, da imam vas - punce rada vas imam in ne zamerte, če sem danes preveč zatežila - tako je bilo moje počutje in še :((:((:((:((:((:((:(( Matovilcica, če bi šlo bi ti jo kar takoj zavila v :darilo: in na ekpress :)-;)

Pa pa,

:(Anitka

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.5.2005 21:14:15   
neni
Pika, potem se pa jaz javim, ker sem zmagovalka v tej igri. Mi M že 3 dni zamuja, pa vam nisem še niti povedala. Pa tudi testa nisem kupila in sploh normalno vse delam.:bravo:
Sej zlo verjetno je sam mal vlak zamudil zaradi preveč hormončkov v meni.
Ampak upanje je pa še...me zelo zanima kako bom prenesla poraz. Al bodo solzice al pa sam vzdih.;)
Bom poročala.

lp Neni:rozica:

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

metuljcek27

(84%)

(16%)

Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!