Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hydrosalpinx oz. sactosalpinx 30.5.2012 12:12:19
|
|
|
|
ninocka26
|
Latka meni so to ugotovili, pa nam je v tretje uspelo in imamo samo še 3 tedne do konca. Sem pa tudi jaz zasledila, da naj bi bila ta tekočina strupena za zarodek in sem se pri tretjem postopku odločila, da bom zatežila za operacijo. No na koncu po tem ni bilo potrebe.
|
|
|
|
RE: Hydrosalpinx oz. sactosalpinx 30.5.2012 12:31:46
|
|
|
|
emaa
|
Meni so ugotovili pred 6 leti med operacijo. So to popravili, rekli da je možnost zanositve manjša. Zaradi tega sem imela tudi spontani splav. Sem pa potem pred IVF spontano zanosila z dvojčki, imam zdaj tri otroke. Tako, da ni tako slabo kot izgleda.
|
|
|
|
RE: Hydrosalpinx oz. sactosalpinx 30.5.2012 14:44:03
|
|
|
|
latka
|
Torej, če obstaja, se potem to vidi na UZ? Jaz sem imela HSG pred 3 leti in takrat mi niso tega ugotovili, samo da je levi jajcevod slabše prehoden. Lani sem pa imela ambulantno histeroskopijo, kjer so mi odstranili pregrado.Takrat gredo s kamero not v maternico, potem bi se mogoče videlo, če bi kaj bilo. Upam, da res ni vzrok v tem! Naslednji mesec grem po eskimčke, pa me je strah, ker imava vedno zelo lepe blastociste, vgnezdijo se pa ne!!
|
|
|
|
RE: Hydrosalpinx oz. sactosalpinx 30.5.2012 16:45:29
|
|
|
|
ninocka26
|
Latka pri meni se je čisto lepo videlo na UZ. Nisem imela drugih pregledov. Sta pa to potrdila tako G v MB kot moj G.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?