Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! 10.11.2004 20:05:46
|
|
|
|
Limona
|
Pozdravljene! Pred nekaj casa oz. malo vec kot en teden nazaj sem vas prosila za nasvet o visokem pritisku. Bila sem v 38 tednu, ko mi je naenkrat narasel pritisk. Svetovale ste mi naj grem k zdravniku oz. ginekologu. Prejšnji teden v sredo 3.11 so me zadržali v bolnišnici, kjer se je pritisk izboljšal. 5.11 pa so me dali vseeno na ultrazvok, kjer je G. ugotovil, da imam zelo malo plodovnice. Vprasal me je, če mi odteka, kar pa mu seveda nisem znala povedat, ker v prvi nosečnosti ne veš kaj je normalno. Odločil se je, da lahko grem rodit in da mi bodo vstavili gel. Ob 12 uri so mi ga vstavili potem pa sem čakala, do 18 ure sem gledala še TV potem pa mi je babica rekla, da bi počasi res lahko prišla na CTG, da bi videle kako močni so popadki, ki sem jih imela ves čas.Ko pa sem se vlegla na posteljo mi je odtekla voda in začelo se je zares:) Ćez 1 uro in 55 minut sem rodila najlepše bitje. :sloncek::sloncek: Ugotovili so, da je 3 tedne zaostajala v razvoju, niso vedeli povedat zakaj, imela je samo 2470g in 47 cm. Ni mi pa jasno tolikokrat ko sem bila na UZ pa nikoli niso videli, da je kaj narobe, pa vedno so mi naredili kar podroben UZ in vedno nekaj merili. Sedaj sva že doma in se privajava:bravo::bravo: Sicer sva bolj suhceni ampak pravijo, da je zdrava in da je vse vredu,ponoven UZ možganov pa imava decembra. Malo sem dolgovezila, namen tega sporočila pa je zahvala, da ste mi svetovale odhod v bolnišnico:bravo::rozica: Lep pozdrav od Limone in dojenčice Lin :rozica:
|
|
|
|
Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! 10.11.2004 20:25:57
|
|
|
|
Teni_
|
Čestitke.:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Mislim, da sem ti napisala, da se po mojem vse skupaj pripravlja na porod, ko se ti tako zviša pritisk. Tako je bilo pri meni en teden pred porodom. Zdaj se pa čimveč cartajte in pridno papajte, pa bo lepo zrastla. Veliko sreče pri navajanju na novo vlogo. LP, Mojca:rozica:
|
|
|
|
Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! 10.11.2004 20:28:03
|
|
|
|
princeska Zala
|
Čestitke za tvojo malo dojenčico!:bravo::duda::bravo: Me veseli,da se je vse dobro izteklo.Glede teže se pa ne obremenjevat,moja je imela 1540g in 39cm, zdaj po 6 tednih pa je dolga 48cm in ima nekje 2500-2600g(ne vem natančno).Tudi Zala je zaostajala za 3 tedne,in bilo je premalo plodovnice.Jaz sem imela carski že s 34 tedni. Zdaj pa še jaz dolgovezim.Še enkrat čestitam:bravo:in vama želim veliiiiiiko cartanja!9nebesa :sloncek::sloncek::muca::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! 10.11.2004 20:33:52
|
|
|
|
beba76
|
Čestitke!:bravo::bravo::bravo: K sreči se je vse dobro končalo, pa še zelo hitro. Zdaj pa veliiiiko cartanja, pa bo.:sloncek::bravo::sloncek:
|
|
|
|
Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! 10.11.2004 20:36:32
|
|
|
|
tjaga
|
:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Iskreno čestitam in želim vse lepo!!!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! 10.11.2004 20:43:12
|
|
|
|
tinka-pepa
|
:bravo::bravo:čestitke:bravo::bravo: želim vam veliko zdravja in cartanja :angel:
|
|
|
|
Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! 10.11.2004 20:53:28
|
|
|
|
ninca
|
čestitke za malo :angel: in veliko cartanja :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! 10.11.2004 21:03:13
|
|
|
|
CUKRČEK
|
Ojla, u glavnem da je dete zdravo ( prav tako tudi mamica). :bravo: :bravo: :bravo: Čestitam! lp
|
|
|
|
Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! 10.11.2004 22:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Čestitke za malo drobčkano Lin (ime mi je full všeč)!:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! 11.11.2004 8:06:36
|
|
|
|
Dolina
|
:bravo::bravo::bravo: Čestitke! in lepo se cartajte! :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! 11.11.2004 8:17:33
|
|
|
|
dory
|
Iskrene cestitke za malo Lin :)...samo,da se je dobro koncalo...
|
|
|
|
Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! 11.11.2004 8:21:40
|
|
|
|
Lu
|
Za mamico :rozica:, in za malo Lin :racka: Želim vama veliko cartanja. Čestitam. lp Lu
|
|
|
|
Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! 11.11.2004 8:43:32
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-:bravo:9nebesaIskrene čestitke!!! Ja vidve pa sta res imele avanturo in k sreči se je vse lepo izteklo...:bravo::)-9nebesa:love::duda::angel::angel::darilo:
|
|
|
|
Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! 11.11.2004 8:47:08
|
|
|
|
Lunca1
|
Čestitke! :sloncek::sloncek::sloncek: Bo pa pri meni tudi zgleda bolj mala. Včeraj je rekla, da je težka nekje okrog 2,5 kg, ker pa mi je včeraj skoz nekaj zatrdeval trebuh, me je dala na CTG, pa se očitno še nič ne pripravlja. LP Lunca (37t2d)
|
|
|
|
Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! 11.11.2004 10:09:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Bravo mamica, veliko lubčkanja majhne Lin ti želim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?