Limona -> Hvala vsem ,ki ste mi pomagale! (10.11.2004 20:05:46)
|
Pozdravljene! Pred nekaj casa oz. malo vec kot en teden nazaj sem vas prosila za nasvet o visokem pritisku. Bila sem v 38 tednu, ko mi je naenkrat narasel pritisk. Svetovale ste mi naj grem k zdravniku oz. ginekologu. Prejšnji teden v sredo 3.11 so me zadržali v bolnišnici, kjer se je pritisk izboljšal. 5.11 pa so me dali vseeno na ultrazvok, kjer je G. ugotovil, da imam zelo malo plodovnice. Vprasal me je, če mi odteka, kar pa mu seveda nisem znala povedat, ker v prvi nosečnosti ne veš kaj je normalno. Odločil se je, da lahko grem rodit in da mi bodo vstavili gel. Ob 12 uri so mi ga vstavili potem pa sem čakala, do 18 ure sem gledala še TV potem pa mi je babica rekla, da bi počasi res lahko prišla na CTG, da bi videle kako močni so popadki, ki sem jih imela ves čas.Ko pa sem se vlegla na posteljo mi je odtekla voda in začelo se je zares:) Ćez 1 uro in 55 minut sem rodila najlepše bitje. :sloncek::sloncek: Ugotovili so, da je 3 tedne zaostajala v razvoju, niso vedeli povedat zakaj, imela je samo 2470g in 47 cm. Ni mi pa jasno tolikokrat ko sem bila na UZ pa nikoli niso videli, da je kaj narobe, pa vedno so mi naredili kar podroben UZ in vedno nekaj merili. Sedaj sva že doma in se privajava:bravo::bravo: Sicer sva bolj suhceni ampak pravijo, da je zdrava in da je vse vredu,ponoven UZ možganov pa imava decembra. Malo sem dolgovezila, namen tega sporočila pa je zahvala, da ste mi svetovale odhod v bolnišnico:bravo::rozica: Lep pozdrav od Limone in dojenčice Lin :rozica:
|
|
|
|