Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hujšanje po porodu in dojenje? 21.5.2008 12:14:29
|
|
|
|
nizy
|
pozdravljena, jaz sem tudi po porodu 3.5m,pa tudi premišljujem o tem,..... bom počakala da naša začne jesti GH ,pa se bom spravla na ločevalno . Saj ločevalna je itak sama zdrava hrana ,pa polna vitaminov.
|
|
|
|
RE: Hujšanje po porodu in dojenje? 21.5.2008 12:43:42
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz bom počakala z dijeto. Mi je pa sit in dojen dojenček veliko bolj pomemben kot moji odvečni kilogrami.
|
|
|
|
RE: Hujšanje po porodu in dojenje? 21.5.2008 13:18:57
|
|
|
|
lev76
|
Moja prijateljica je hujšala po ločevalni in seveda izgubila mleko. Tako, da če želiš še dojiti potem ne priporočam-vsaj po tej njeni izkušnji sodeč.
|
|
|
|
RE: Hujšanje po porodu in dojenje? 21.5.2008 14:07:14
|
|
|
|
qwasy
|
Saj ne rabiš diete. Odvečnih kil sigurno nimaš od zraka, ampak od preveč cukra in nezdravih maščob - ukini jih, oziroma zmanjšaj, pa bo. Na to finto sem jaz v osmih mesecih dojenja izgubila natanko tistih 7 kg, kolikor sem jih odvečnih prinesla iz porodnišnice. Nisem se 100% odpovedala sladkarijam, samo 80%. Diete so itak brezveze, kaj šele med dojenjem.
|
|
RE: Hujšanje po porodu in dojenje? 21.5.2008 14:38:31
|
|
|
|
Teya*D.
|
Hvala za odgovore! Ma ja saj je res, da sem si marsikaj privoščila od sladkega do masnega itn. . No, tudi meni je na prvem mestu pomembno to, da je otrok sit in ne lačen. Kilograme imam še čas izgubit, res pa je da sem jih pridno nabirala 9 mesecev kar pomeni, da zdaj ne bodo izhlapeli v 14dneh. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?