Hujšanje po porodu in dojenje? (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

Teya*D. -> Hujšanje po porodu in dojenje? (21.5.2008 11:05:50)

A je katera probala?
Mogoče z ločevalno dieto, takoj po porodu? Ali je boljše jest, zaradi mleka?
Po prvem porodu sem imela mleka ogromno, jedla sem normalno, celo kdaj kaj preveč pa je mleko bilo prevoodeno kasneje. Ker sem začela dodajati sem mleko izgubila shujšala pa nič[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].
No, kaj svetujete? Jest bolj zdravo ali takoj na dieto?

lp

nizy -> RE: Hujšanje po porodu in dojenje? (21.5.2008 12:14:29)

pozdravljena,

jaz sem tudi po porodu 3.5m,pa tudi premišljujem o tem,..... bom počakala da naša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] začne jesti GH ,pa se bom spravla  na ločevalno . Saj ločevalna  je itak sama zdrava hrana ,pa polna vitaminov.

Naja31 -> RE: Hujšanje po porodu in dojenje? (21.5.2008 12:43:42)

Jaz bom počakala z dijeto.
Mi je pa sit in dojen dojenček veliko bolj pomemben kot moji odvečni kilogrami.

lev76 -> RE: Hujšanje po porodu in dojenje? (21.5.2008 13:18:57)

Moja prijateljica je hujšala po ločevalni in seveda izgubila mleko. Tako, da če želiš še dojiti potem ne priporočam-vsaj po tej njeni izkušnji sodeč.

qwasy -> RE: Hujšanje po porodu in dojenje? (21.5.2008 14:07:14)

Saj ne rabiš diete. Odvečnih kil sigurno nimaš od zraka, ampak od preveč cukra in nezdravih maščob - ukini jih, oziroma zmanjšaj, pa bo. Na to finto sem jaz v osmih mesecih dojenja izgubila natanko tistih 7 kg, kolikor sem jih odvečnih prinesla iz porodnišnice. Nisem se 100% odpovedala sladkarijam, samo 80%.
Diete so itak brezveze, kaj šele med dojenjem.

Teya*D. -> RE: Hujšanje po porodu in dojenje? (21.5.2008 14:38:31)

Hvala za odgovore! Ma ja saj je res, da sem si marsikaj privoščila od sladkega do masnega itn. .
No, tudi meni je na prvem mestu pomembno to, da je otrok sit in ne lačen. Kilograme imam še čas izgubit, res pa je da sem jih pridno nabirala 9 mesecev kar pomeni, da zdaj ne bodo izhlapeli v 14dneh.

lp

dulcinea -> RE: Hujšanje po porodu in dojenje? (21.5.2008 16:05:19)

Poskušaj preštudirat Montignaca.

Stran: [1]