Anonimen
|
Evo, priznam... Med vami sem naredila test in odprla novo temo Ali ste pristašice dojenja in čakala, katera bo prva napadla. In se je našla. To je zapisala polona2: Če bi rada kometirala, si prvo preberi, kaj si napisala v temi spodaj, malo razmili, potem se pa oglasi, če imaš kaj pametnega za povedati. Čeprav v to močno dvomim. Odkrito vam povem, da toliko nestrpnosti kot je je na temi o Dojenju, ni nikjer drugje. Tiste, ki niso mogle dojiti, pljuvajo po tistih, ki so hardcore dojilje, te tadruge pa spet po onih, ki jim dojenje ni steklo. Žaljenje je tukaj nekja popolnoma normalnega... Pljuvanje po drugačemislečih tudi (vse delamo enako, da ne bo pomote). In prav hudo mi je, ko ugotovim, da smo vse prvenstveno eno - MAME. In mama želi svojemu otročku le najboljše. Nobena pa ni rekla: Ne dojim zato, ker... Ali pa: Dojim zato, ker... No, najverjetneje je pri meni vzrok tako dolgega dojenja družinska slika. Mene je mami dojila do 2,5 leta, sestra sina do 3,5 leta, tako, da imamo očitno dojenje v "krvi"... Moja kolegica je rekla, da tako dolgo doji zato, ker je njo mama podojila samo parkrat in je potem rekla, da ni več imela mleka, zato ji želi dokazati nasprotno. Ena kolegica ni dojila zato, ker bi se ji lahko povesili joški. Moja prijateljica npr. doji zato, ker dojim jaz Moja sodelavka je dojila do 3. meseca, ker je takrat bilo pač tako rečeno. Vsaka ima nek vzrok - ene ga priznajo, druge pa raje pljuvajo po drugačemislečih... In to je stvar, ki me razžalosti. Imam prav ali ne?
|