|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hudo:(
25.4.2005 10:33:42   
Maxica
Povejte, mi kam to gre-pred tremi tedni je možu umrl stric, pri 52-ih ga je v spanju kap:(, sedaj sem pa izvedela, da za rakom umira moj še ne petdesetletni stric.:( A bomo sedaj pri petdesetih že stari in se lahko počasi kr pripravimo na smrt?:zmeden:Se je vredno cele dneve truditi v službi in si komaj nekako urediti življenje, potem pa...:(Ah, človeka kr mine...
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.4.2005 10:35:42   
Pupica
Maxica nej te potolažim, da je to prej izjema kot pravilo. Statistika namreč kaže, da e naša življenjska doba daljša. Je pa včasih življenje zelo kruto in izbira naključno zbrane:((:((:((:((Včasih kar nekaj oseb v isti družini:(:((:((
:angel:za nas in naše :duda:da ne bomo med "izbranimi":(

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.4.2005 10:36:31   
baguSka
Verjamem da te ob takih novicah vse mine..
A če bi samo na to mislili, potem je res
najbolš da kar nehamo živet..

Kljub vsemu mejčkn optimizma..:rozica::rozica:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.4.2005 10:38:38   
viv_
Pa ne mislim samo na tale post - ampak dejte no! Samo še kdo je kje umru, pa kdo je bil kje na pogrebu... A nimamo res nč druzga za razpravljat????

Dejmo pa napisat ker stric je na lotu zadel, pa čigava teta gre na potovanje okol sveta, pa kdo se je trudu 5 let zanosit in ima zdej trojčke....

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.4.2005 11:02:22   
Anonimen
Bravo, viv, to sem čakala ;)

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
25.4.2005 11:55:53   
Maxica
Verjemi, da jaz bi veliko raje kaj takega napisala-kot pa zgornji post.
No, bom nehala, se opravičujem, sem mislila, da se vam lahko malo potožim...:(:(:(

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.4.2005 12:00:50   
baguSka
Sej se lohk, zato smo pa tuki, ampak mau optomizma je vedno dobrodošlo.;):rozica:

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.4.2005 12:04:37   
viv_
Maxica - sej ni letelo samo nate - poglej debate "naš vsakdan" - ni drugega kot samo smrt.

Ampak tako kot pravi baguska - optimizem!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.4.2005 12:05:08   
Anonimen
Ja, saj res, saj je res hudo in se lahko potožiš, normalno. Samo res so pa teli dnevi že tako smotani, da imamo vsi vsega dovolj, tele sivine, mraza in dežja. Se mi zdi, kot bi se negativna enerija kar širila in širila. Ps mo vsi malo že nataknjeni in HOČEMO SONCE!

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.4.2005 12:38:58   
Anonimen
Lej jo tečko. Pejd v solarij, se boš tko prsmejala ven da bodo same zobe po Kranj hodile :)-

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.4.2005 13:16:45   
Anonimen
Meta, kakor da ima pol ure časa na dan zase!:):((

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?