Hudo:( (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Maxica -> Hudo:( (25.4.2005 10:33:42)

Povejte, mi kam to gre-pred tremi tedni je možu umrl stric, pri 52-ih ga je v spanju kap:(, sedaj sem pa izvedela, da za rakom umira moj še ne petdesetletni stric.:( A bomo sedaj pri petdesetih že stari in se lahko počasi kr pripravimo na smrt?:zmeden:Se je vredno cele dneve truditi v službi in si komaj nekako urediti življenje, potem pa...:(Ah, človeka kr mine...

Pupica -> Hudo:( (25.4.2005 10:35:42)

Maxica nej te potolažim, da je to prej izjema kot pravilo. Statistika namreč kaže, da e naša življenjska doba daljša. Je pa včasih življenje zelo kruto in izbira naključno zbrane:((:((:((:((Včasih kar nekaj oseb v isti družini:(:((:((
:angel:za nas in naše :duda:da ne bomo med "izbranimi":(

baguSka -> Hudo:( (25.4.2005 10:36:31)

Verjamem da te ob takih novicah vse mine..
A če bi samo na to mislili, potem je res
najbolš da kar nehamo živet..

Kljub vsemu mejčkn optimizma..:rozica::rozica:

viv_ -> Hudo:( (25.4.2005 10:38:38)

Pa ne mislim samo na tale post - ampak dejte no! Samo še kdo je kje umru, pa kdo je bil kje na pogrebu... A nimamo res nč druzga za razpravljat????

Dejmo pa napisat ker stric je na lotu zadel, pa čigava teta gre na potovanje okol sveta, pa kdo se je trudu 5 let zanosit in ima zdej trojčke....

Anonimen -> Hudo:( (25.4.2005 11:02:22)

Bravo, viv, to sem čakala ;)

Maxica -> Hudo:( (25.4.2005 11:55:53)

Verjemi, da jaz bi veliko raje kaj takega napisala-kot pa zgornji post.
No, bom nehala, se opravičujem, sem mislila, da se vam lahko malo potožim...:(:(:(

baguSka -> Hudo:( (25.4.2005 12:00:50)

Sej se lohk, zato smo pa tuki, ampak mau optomizma je vedno dobrodošlo.;):rozica:

viv_ -> Hudo:( (25.4.2005 12:04:37)

Maxica - sej ni letelo samo nate - poglej debate "naš vsakdan" - ni drugega kot samo smrt.

Ampak tako kot pravi baguska - optimizem!

Anonimen -> Hudo:( (25.4.2005 12:05:08)

Ja, saj res, saj je res hudo in se lahko potožiš, normalno. Samo res so pa teli dnevi že tako smotani, da imamo vsi vsega dovolj, tele sivine, mraza in dežja. Se mi zdi, kot bi se negativna enerija kar širila in širila. Ps mo vsi malo že nataknjeni in HOČEMO SONCE!

Anonimen -> Hudo:( (25.4.2005 12:38:58)

Lej jo tečko. Pejd v solarij, se boš tko prsmejala ven da bodo same zobe po Kranj hodile :)-

Anonimen -> Hudo:( (25.4.2005 13:16:45)

Meta, kakor da ima pol ure časa na dan zase!:):((

Stran: [1]