|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hrana za potovanje
28.7.2008 9:38:47   
tinkara25
živjo!

s fantom greva na dvotedensko potovanje. Kuhala si bova sama, mene pa zdaj malo daje vprašanje, kaj sploh lahko kuhaš...Nisem najboljša kuharica, zato sem prepričana, da bom dobila kakšno dobro idejo.

Nastanjena bova vsak dan drugje, tako da kakšen hladilnik ne pride v poštev. Sva vegetarijanca.

Jaz imam zaenkrat v mislih: testenine, rižota, kuskus, prebranac, sataraš.

Imate še kakšno idejo, da ne bova preveč enolična?:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hrana za potovanje
28.7.2008 9:44:46   
baguSka
Imate še kakšno idejo, da ne bova preveč enolična?:)

za spremembo pa bi zavija se v kaksno restavracijo, kjer bi mi pripravili nekaj drugacnega... user posted image  kje pa pise, da moras glih vsak dan na potovanju kuhati sam!? ze tko si utrujen od same voznje... user posted image  sicer pa itak tam k se ustavis, kupis neki za sproti in niti ne potrebujes hladilnika... je pa vsaj neki fino imet - zarad pijace, ne zarad drugega!!! sem bla na istem in vem kako je...

(odgovor članu tinkara25)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.7.2008 9:54:42   
tinkara25
Ker bova potovala po skandinavskih državah kjer je baje zelo drago. Normalno da bova šla ven jest ampak ne pa prav velikokrat, mogoče pakrat...

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.7.2008 14:41:17   
nuala
Ni sicer iz prve roke, ampak pri nas je v marini tudi veliko skandinavcev.
Švedska ni več tako draga, Norveška pa zelo draga. Ko sem bila jaz v Skandinaviji sem 14 dni živela od kruha, sira in kave.
Ampak glede na to, da je samo 14 dni, testenine seveda, pa zelenjavo, sadje sir, krompir in jajca bosta povsod dobila. In na juhe iz vrečke ne pozabi. Na Finskem so imelo poceni ribice ( kot fish&chips varianto, pa tudi druge ) če jih jesta.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu tinkara25)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.7.2008 19:21:22   
jajula
kaj si pa doma kuhata?

če do zdej nisi kuhala boš pa mela priložnost za treninguser posted image zavij do knjižnice po kkšno kuharco za vegetarijance pa jo s sabo vzamta

< Sporočilo je popravil jajula -- 28.7.2008 19:22:47 >

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Zdrava orehova potica, ki ne potrebuje vzh...
Bližajo se velikonočni prazniki, ko poleg jajc, šunke, velikonočnega kruha in hrena, med dobrotami ne sme manjkati niti ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?