|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hrana 6-mesečnikov
12.11.2004 22:56:01   
Una
:miska::metulj:Helooo!:sloncek::zajcek:
1. Mene pa zanima, kaj jejo vaši malčki? Zanima me za približno 6-mesečnike, oziroma tiste, ki so se že začeli hraniti po žlici...

2. Do kdaj je mleko njihova 'glavna' hrana?

3. Katero meso prvo in katero zadnje?

Jst mu dam mleko, poje veliko kašic (sadnih, zelenjavnih, z dodanim rižom in meskom in mešanih), pa čajček (najraje sadni). Ponoči ga pa še dojim.

LP, Una:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hrana 6-mesečnikov
12.11.2004 23:40:22   
beba76
Skuhaj mu kakšno juhico ali pa špinačo, pa pire mu lahko narediš - taki ful razredčen z mlekcom...
Od mesa pa najprej teletino, govedino, piščanca - to vse kuhano seveda. Tudi to lahko poleg kakih testenin in korenčka daš v juhco.
Pa sadje - tako, ki ne napenja...no, pa naj še kera kaj doda...

Btw: a si kdaj probala te mesne kašice? Če nisi ti priporočam, da poskusiš in dvomim, da boš svojemu :duda: še kdaj dala to packarijo. Sadne so ful dobre, a mesne...:(:((
Raje mu kaj sama pripravi, mu bo ziher bolj teknilo.

Pa dober tek!

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hrana 6-mesečnikov
13.11.2004 9:20:19   
Una
Beba76, hvala.
Imam pa še eno podvprašanje: Ali lahko uporabljam sol in sladkor, začimbe?

PAPA, Una:zaspan:

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hrana 6-mesečnikov
13.11.2004 9:23:44   
BARBARA R.
OJLA!
Do 6-tih mesecev gre takoli;jabolko,banana,hruška,marelica,breskve,naktarine,dinje,slive,korenček,koleraba,špinača,blitva,bučke,krompir,brokoli,stročnice,riž,koruza,pšenica,ječmen,rž,perutnina(belo meso),jagnjetina,potrebuje vsaj 600 ml mleka dnevno.

:muca:

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hrana 6-mesečnikov
13.11.2004 9:27:11   
BARBARA R.
Sladkorja dovolj vsebuje sadje v sadnih kašicah.Sol;zaradi šene dokončno razvitih ledvic soli ne dodajamo.:muca:

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hrana 6-mesečnikov
13.11.2004 12:43:01   
beba76
Soli ne, sladkala pa sem jaz lih tolko, da se je poznalo, ker mi drugače ta prvi ni vzel čaja. Pri drugi tudi sladkali nismo, tak da če gre brez, toliko boljše.
Nekje na netu sem enkrat našla neke recepte za dojenčke po 6. mesecu - če mi še enkrat rata, ti jih pošljem.

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hrana 6-mesečnikov
13.11.2004 19:39:05   
dory
Pri nas ima le ponoci 3 mlecne obroke...cez dan pa papca vse po vrsti...ce mu delam sadne kasice jim primesam malo mleka, gostim z rizolinem...za zajtrk in vecerjo ima najraje frutolino, za kosilo pa vsemogoce,se najraje govejo juhco..kar se mesa tice, sem mu dala piscancje in puranje...tudi mal tune je ze poskusil...

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Hrana 6-mesečnikov
13.11.2004 19:40:21   
dory
Aja se to, solim hrane po vecini ne, ce ze pa res minimalno...vcasih "solim" kar s parmezanom :)...sladko pa pri nas tako ali tako mora bit :)..od zacimb uporabljam le baziliko,vcasih dodam tudi sezam...

(odgovor članu Una)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?