Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hotel Corinthia - Baška 16.7.2009 20:38:04
|
|
|
|
kajalin*
|
Baška je super,tega hotela pa ne poznam.Pa bila sem izven sezone k še ni blo gužve.
|
|
|
|
RE: Hotel Corinthia - Baška 17.7.2009 0:18:43
|
|
|
|
Pikica76
|
Ta hotel je sestavljen iz treh hotelov mislim, da so COrinthia I., II. in III. Mi smo bili v trojki, pa smo bili kar malo razočarani nad sobo (brez hladilnika, pohištvo že zmatrano, televizijo lahko gledaš le s povečevalnim steklom). Hrana je bila ok. Mi smo bili za prvomajske počitnice, pa me je ful motilo, da ni bilo radiatorja v kopalnici za posušit kopalke ali brisače. Kar se tiče wellnesa je v bistvo eden večjih na Hrvaškem, je dosti bazenčkov in je zelo luštno. Baška je pa itak zakon. Na tvojem mestu bi zahtevala balkon s pogledom na morje ali pa na bazene, pa probaj zahtevati tisto večjo sobo, v kateri imaš dnevno in spalnico malo ločeno. Baje jih imajo ene par, samo zagrebt se moraš za te.
|
|
|
|
RE: Hotel Corinthia - Baška 17.7.2009 6:01:40
|
|
|
|
1A
|
mi smo bli tud za prvi maj in smo uživali! sobe velike, hrane na pretok, bifejčki dobri, pa kava odlična!!! uživajte!! problem je le pri stolčkih za hranjenje--otročki-vsi zmeraj polni ko smo mi prišli,ampak potem smo si jih tudi mi mal priborili!!! uživajte
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?