Hotel Corinthia - Baška (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice >> Počitnice na Jadranu

Sporočilo

zofa -> Hotel Corinthia - Baška (16.7.2009 20:02:42)

Mi smo se pa odločili, da gremo letos na otok Krk - Baška (hotel Corinthia). Je imel Relax eno ugodno ponudbo, bivaš 7 dni plačaš pa za 6.Če je kdo v kratkem tam letoval mi nam bile dobrodošle kakšne informacije oz. vaše izkušnje. Pozdrav, Zofi

kajalin* -> RE: Hotel Corinthia - Baška (16.7.2009 20:38:04)

Baška je super,tega hotela pa ne poznam.Pa bila sem izven sezone k še ni blo gužve.

Pikica76 -> RE: Hotel Corinthia - Baška (17.7.2009 0:18:43)

Ta hotel je sestavljen iz treh hotelov mislim, da so COrinthia I., II. in III. Mi smo bili v trojki, pa smo bili kar malo razočarani nad sobo (brez hladilnika, pohištvo že zmatrano, televizijo lahko gledaš le s povečevalnim steklom). Hrana je bila ok.

Mi smo bili za prvomajske počitnice, pa me je ful motilo, da ni bilo radiatorja v kopalnici za posušit kopalke ali brisače.

Kar se tiče wellnesa je v bistvo eden večjih na Hrvaškem, je dosti bazenčkov in je zelo luštno. Baška je pa itak zakon.

Na tvojem mestu bi zahtevala balkon s pogledom na morje ali pa na bazene, pa probaj zahtevati tisto večjo sobo, v kateri imaš dnevno in spalnico malo ločeno. Baje jih imajo ene par, samo zagrebt se moraš za te.

1A -> RE: Hotel Corinthia - Baška (17.7.2009 6:01:40)

mi smo bli tud za prvi maj in smo uživali! sobe velike, hrane na pretok, bifejčki  dobri, pa kava odlična!!! uživajte!!  problem je le pri  stolčkih za hranjenje--otročki-vsi zmeraj polni ko smo mi prišli,ampak potem smo si jih tudi mi mal priborili!!!   uživajte

rija -> RE: Hotel Corinthia - Baška (17.7.2009 14:01:34)

bili v I. super zadovoljni, antilopa smo nesli seboj [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image], edino voda v bazenu je premrzla. tak noter kot zunaj....

Stran: [1]