|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hojla
11.6.2005 18:52:03   
LACKY
Punce moram vam povedati, da me ta moja M tako zafrkava. Pred 2 dnevoma se mi je pokazal rjavi izcedek, danes pa kot nekakšna mini M, ki je tak bolj roza barve in sploh ni podobna dosedanji obliki. Sploh me nič ne zvija, joški pa so še kar občutljivi, tudi trebuh je full napet

Res ne vem, zakaj se tako poigrava z mano

Gremo v nove boje drugi mesec in upam, da vam sporočim, da sem :nosecka:!

Lp, Plie:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Hojla
11.6.2005 22:25:33   
Anonimen
Bomo držali pestke.
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu LACKY)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Hojla
12.6.2005 20:20:43   
LACKY
Imam eno vprašanje: Ali je katera zanosila, kljub temu, da je na datum svoje neželjene dobila M, vendar je bila zelo šibka (samo ko grem na WC in se obrišem je rdeče in kr tak sluzasta kri). Znaki so še vsi prisotni, tudi tb je nad 37°C, trebuh da ne govorim kakšnega imam (kot, da sem v 4 mesecu), joške mi bo pa tak zdej, zdej razneslo.
Hvala, Plie:rozica:

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Hojla
12.6.2005 20:23:45   
anajmad
Po moje boš dobila:hudicek:
en lp:morje:D.

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Hojla
12.6.2005 20:28:33   
LACKY
Pozabila sem omeniti, da se mi to dohaja že 4dni in M je full, full miniaturna (tako malo količinsko je ne pomnim), ni nič zvijanja kot ponavadi, nič nisem "tečna".

Damnjana, sej se sprijaznem s :hudicek:, če že mora biti, sam nej se mi že enkrat vlije, ne pa da me tako zafrkava in ne vem na čem sem.
Hvala ti!!

LP

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Hojla
13.6.2005 9:33:56   
Mijavček
A si delala test?
Jest sem slišala, da ene tud majo eno kao neki šibko krvavitev pa so vseeno :nosecka:.

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Hojla
13.6.2005 10:30:58   
dolenjka

Predlagam ti test, ker je moja kolegica tudi 4 mesece imela tako M, potem pa ugotovila da je :nosecka:! In takrat je bila že v četrtem mesecu! So pa bile res čisto blede krvavitve in komaj opazne!
Reskiraj jurja, pa ti bo vse jasno!

Upam da si nova :nosecka:!

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Hojla
13.6.2005 12:28:03   
kajča
ojla plie

jaz sem imela prejšnji mesec tako čudno :hudicek:, čist minimalno, brez bolečin in tako bledo vodeno rdeče roza, pa sem ene trikrat naredila test, pa nič, tako da zdej spet :sloncek::sloncek::sloncek:, pa bomo vidla kako bo ta mesec z :hudicek:

nekje sem prebrala, da je možno, da je to neovulatorna krvavitev

upam, da pri tebi ni tako :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu LACKY)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.