Hojla (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

LACKY -> Hojla (11.6.2005 18:52:03)

Punce moram vam povedati, da me ta moja M tako zafrkava. Pred 2 dnevoma se mi je pokazal rjavi izcedek, danes pa kot nekakšna mini M, ki je tak bolj roza barve in sploh ni podobna dosedanji obliki. Sploh me nič ne zvija, joški pa so še kar občutljivi, tudi trebuh je full napet

Res ne vem, zakaj se tako poigrava z mano

Gremo v nove boje drugi mesec in upam, da vam sporočim, da sem :nosecka:!

Lp, Plie:rozica:

Anonimen -> Hojla (11.6.2005 22:25:33)

Bomo držali pestke.
:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

LACKY -> Hojla (12.6.2005 20:20:43)

Imam eno vprašanje: Ali je katera zanosila, kljub temu, da je na datum svoje neželjene dobila M, vendar je bila zelo šibka (samo ko grem na WC in se obrišem je rdeče in kr tak sluzasta kri). Znaki so še vsi prisotni, tudi tb je nad 37°C, trebuh da ne govorim kakšnega imam (kot, da sem v 4 mesecu), joške mi bo pa tak zdej, zdej razneslo.
Hvala, Plie:rozica:

anajmad -> Hojla (12.6.2005 20:23:45)

Po moje boš dobila:hudicek:
en lp:morje:D.

LACKY -> Hojla (12.6.2005 20:28:33)

Pozabila sem omeniti, da se mi to dohaja že 4dni in M je full, full miniaturna (tako malo količinsko je ne pomnim), ni nič zvijanja kot ponavadi, nič nisem "tečna".

Damnjana, sej se sprijaznem s :hudicek:, če že mora biti, sam nej se mi že enkrat vlije, ne pa da me tako zafrkava in ne vem na čem sem.
Hvala ti!!

LP

Mijavček -> Hojla (13.6.2005 9:33:56)

A si delala test?
Jest sem slišala, da ene tud majo eno kao neki šibko krvavitev pa so vseeno :nosecka:.

dolenjka -> Hojla (13.6.2005 10:30:58)

Predlagam ti test, ker je moja kolegica tudi 4 mesece imela tako M, potem pa ugotovila da je :nosecka:! In takrat je bila že v četrtem mesecu! So pa bile res čisto blede krvavitve in komaj opazne!
Reskiraj jurja, pa ti bo vse jasno!

Upam da si nova :nosecka:!

kajča -> Hojla (13.6.2005 12:28:03)

ojla plie

jaz sem imela prejšnji mesec tako čudno :hudicek:, čist minimalno, brez bolečin in tako bledo vodeno rdeče roza, pa sem ene trikrat naredila test, pa nič, tako da zdej spet :sloncek::sloncek::sloncek:, pa bomo vidla kako bo ta mesec z :hudicek:

nekje sem prebrala, da je možno, da je to neovulatorna krvavitev

upam, da pri tebi ni tako :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

Stran: [1]