Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Hey, zanima me, kaj skuhate, ko pridete iz službe? Po pravici povedano, se meni malo da kuhat. No včeraj sem naredila ražnice in solato-hitro in dobro.
Smrk, kaj pa danes, da ne bo moj rekel, da nisem za nobeno rabo?
Hladno riževo solato.Nardiš in daš v hladilnik,lahko jo ješ dva dni in več,če gti paše.Jaz kupim že pripravljen kondiment,skuham riž in zamešam in dam v hladilnik,v vročih popoldnevih tako paše,Tako solato lahko tudi iz makaronov nardiš-
sem jih že dala med recepte,ampak me tam ne upoštevajo najbolj, tako da jih ni in ni nikjer objavljenih
No ena ful dobra in simpl varianta:
popečeš na kocke narezane puranje zrezke, dodaš šampinjone, bučke, začiniš s rožmarinom in origanom (seveda še soliš) ; narežeš več vrst solate, dodaš koruzo, rdeč fižol, vmešaš popečeno meso , bučke in šampinjone in vse skupaj preliješ z jogurtovim prelivom
Zelena solata, radič, rukola, pečene bučke in melancani, popraženi koščki purana, sol, olje in balzamični kis.
Na olju prepražiš čebulo, dodaš bučke in počakaš, da se zmehčajo, preliješ z jajci in kislo smetano, soliš, popopraš.
26.11. 2006 je v najino življenje posijal sonček z imenom Alina.
Če pa se ti ljubi kuhat pa priporočam krompirjev golaž- gotovo v dobri urci. Popražiš čebulo, nato dodaš olupljen in na koščke narezan krompir, malo popražiš, posiplješ z rdečo papriko, zaliješ z vodo, dodaš vageto/sol/poper lahko tudi čili, lovorov list, kuhaš da je krompiček mehak, dodaš na krogce narezane hrenovke, kuhaš še 5-10 minut, zgostiš z moko in krožnike na mizo.
Riž skuhaš al dente, ga ohladiš, dodaš na koščke narezano zeleno papriko in čebulo ter nariban korenček. Primešaš jogurt in kislo smetano ter začiniš po okusu. Zraven pa recimo popečen mesni sir ali hrenovke.