|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hitri recepti
23.6.2006 23:30:14   
tins
No, jaz sem nova članica na tem forumuuser posted image in me zanima sledeče (če ste o tem že debatirale ne bom huda, če mi v odgovor prilepite kar link): kaj skuhate, ko se vam res ne da kuhat in ste za povrh vsega še slabo založeni s hrano, ampak da je vseeno fuuuul dobrouser posted image .

Drugo vprašanje pa je: ali si kaj pišete jedilnike za cel teden itd.

No, pa hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hitri recepti
24.6.2006 17:12:45   
Anonimen
Za na hitro, ampak to je res express:
1. Špagete (capellini- se kuhajo 3 min) Ko jih odcediš streseš gor tuno (riomare, calvo, bilokaj) mal origana al bazilike in to je to.

2. Isto to špagete... enkrat k maš mal več časa narediš mal paradižnikove omake več in jo zamruneš v porcijah za 1 ali 2. pol pa samo odtajaš.

3. isti špageti + paketek gorgonzole. Jo stopiš v kozici in dodaš malo smetane. NIKAR NE SOLI NIČ! Je gorgonzola slana.

Odgovor na drugo vprašanje  ...  NIKOLI, jem kar mi paše in kadar mi paše.

(odgovor članu tins)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.6.2006 18:45:23   
Marogica
1.Jaz skuham špagete, in ko jih dam na krožnik, jih prelijem z olivnim oljem, posipam s sveže naribanim parmezanom+ skleda zelene solate.
2. skuhaš hrenovke
3.solatni krožnik(dosti zelene solati razporediš na križnik, v ponvi pa spečeš kurje/puranje koščke mesa do mehkega, potreseš s curryjem in zaliješ s smetano, soliš), ko je gotovo, nadevap meso po solati, polivka pa služi kot slolatna polivka+kruh

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.6.2006 15:55:04   
eya
Zelo na hitro (cca 20 min) je tudi piščanec s kakšno od Uncle Ben's omak in riž...

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.6.2006 14:15:09   
Anonimen
Tortelini/špageti/svaljki(njoki)/makaroni v smetanovi omaki

Eno od zgoraj naštetih vržeš v vrelo slano vodo in kuhaš po navodilih. Omaka je pa pripravljena v 5-10minutah. Nasesekljaš čebulo, jo prepražiš, zaliješ z vodo+moko (1 dcl, cca 1 žlička moke), poper, vegeta/začinka ali kocka (ker nimaš mesa), mal prevreš, dodaš smetano (sladko) in je. Lahko dodaš še grah (iz konzerve). Preliješ čez testenine oz. svaljke in poješuser posted image  Vsega skupaj kakih 20min ali manj.

LP

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Vas skrbi recesija
ksenija12

Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati?

ne, ne skrbi me (39%)

ja, skrbi me (61%)

Število vseh glasov: 196

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!