Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Hemoglobin pri 20 - mesečnici 2.3.2010 21:52:59
|
|
|
|
LARA25
|
Živjo! Različni ediatri različno menijo. Pri nas je imela pri 18 mes HG komaj 75, a smo ga v 2 mesecih dvignili z zdravili na 105 in takrat so rekli na PK, da je to o.k. Zdaj pri 25 MES ga ima 115 a ponovno pijemo FERUM LEK. Če kakšna pozna naravno zdravilo za povečanje železa - pišite.
|
|
|
|
RE: Hemoglobin pri 20 - mesečnici 2.3.2010 22:32:10
|
|
|
|
Najaa
|
Ravno 3 dni nazaj je hčerka dala kri in je s hemoglobinom 109 slabokrvna. Minimalno naj bi bilo 120. Tavečja hčerka, stara 3 leta.
|
|
|
|
RE: Hemoglobin pri 20 - mesečnici 2.3.2010 23:37:10
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA25 Če kakšna pozna naravno zdravilo za povečanje železa - pišite. Najlaže in najhitreje telo črpa železo iz hrane, bogate z železom, živalskega izvora. Torej -rdeče meso, najbolje konjsko, krvavice, jetra. Prehranskih dodatkov, bogatih z železom rastlinskega izvora pa je veliko. Najdeš ga v suhih marelicah, pesi, temnolistni zelenjavi.
|
|
RE: Hemoglobin pri 20 - mesečnici 3.3.2010 0:03:24
|
|
|
|
naravazazdravje
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: LARA25 Če kakšna pozna naravno zdravilo za povečanje železa - pišite. Najlaže in najhitreje telo črpa železo iz hrane, bogate z železom, živalskega izvora. Torej -rdeče meso, najbolje konjsko, krvavice, jetra. Prehranskih dodatkov, bogatih z železom rastlinskega izvora pa je veliko. Najdeš ga v suhih marelicah, pesi, temnolistni zelenjavi. POmembno pa je tudi, da hkrati užije veliko vitamina C, ki je pomemeben zato, da železo sploh preide v kri. Ravno včeraj je bilo v oddaji Dobro jutro na TVS v prispevku kuhajmo za zdravje (ali nekaj takega) govora o tem, kakšno hrano pripravljat za boljšo kri in kaj zraven jest, da bo železo tudi prešlo v kri. POleg vitamina C so izpostavili tudi samo želodčno kislino, pri tem, ćče sem prav povzela, zelo pomaga tudi kuhan korenček. Prispevek si zagoto lahko ogledaš na spletni strani oddaje ...
|
|
|
|
RE: Hemoglobin pri 20 - mesečnici 3.3.2010 6:21:30
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: naravazazdravje IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: LARA25 Če kakšna pozna naravno zdravilo za povečanje železa - pišite. Najlaže in najhitreje telo črpa železo iz hrane, bogate z železom, živalskega izvora. Torej -rdeče meso, najbolje konjsko, krvavice, jetra. Prehranskih dodatkov, bogatih z železom rastlinskega izvora pa je veliko. Najdeš ga v suhih marelicah, pesi, temnolistni zelenjavi. POmembno pa je tudi, da hkrati užije veliko vitamina C, ki je pomemeben zato, da železo sploh preide v kri. Ravno včeraj je bilo v oddaji Dobro jutro na TVS v prispevku kuhajmo za zdravje (ali nekaj takega) govora o tem, kakšno hrano pripravljat za boljšo kri in kaj zraven jest, da bo železo tudi prešlo v kri. POleg vitamina C so izpostavili tudi samo želodčno kislino, pri tem, ćče sem prav povzela, zelo pomaga tudi kuhan korenček. Prispevek si zagoto lahko ogledaš na spletni strani oddaje ... Točno, še to- za boljšo absobcijo železa pomaga, da ob obroku pijemo ribezov, pomarančni sok, ali pa kivi. Odsvetuje se zaužitje mlečnih izdelkov ob obroku ali vsaj pol urej prel in po obroku. Železo je tudi v rumenjaku.
|
|
RE: Hemoglobin pri 20 - mesečnici 3.3.2010 6:23:48
|
|
|
|
polma
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Prosim, če mi lahko katera pove, kakšne naj bi bile vrednosti hemoglobina pri 20 mesecev stari punčki. Hvala za odgovore Oj, Samsa, zdaj sem šele dobro vidla-saj to si ti!!!! ČAOOOOOO!!!!!! D
|
|
RE: Hemoglobin pri 20 - mesečnici 3.3.2010 8:07:06
|
|
|
|
Samsa
|
Hvala vsem za odgovore
|
|
|
|
RE: Hemoglobin pri 20 - mesečnici 3.3.2010 8:07:51
|
|
|
|
Samsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: polma IZVIRNO SPOROČILO: Samsa Prosim, če mi lahko katera pove, kakšne naj bi bile vrednosti hemoglobina pri 20 mesecev stari punčki. Hvala za odgovore Oj, Samsa, zdaj sem šele dobro vidla-saj to si ti!!!! ČAOOOOOO!!!!!! D ČAAAAAAAAAAAOOOOOOOOOOOOOOO Polma - lepo te je videt
|
|
|
|
RE: Hemoglobin pri 20 - mesečnici 3.3.2010 8:32:10
|
|
|
|
kristinaj
|
mislim da je min 120
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
porodlilipSte ob porodnih bolečinah tudi kaj kričale zraven?Ja, kar veliko (
18%)
Sem, samo ne preveč (
26%)
Ne, nisem (
47%)
Se ne spomnim:-) (
9%)
Število vseh glasov: 385Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!