Tutan
|
Ok, zadeva je takšna. Moja mikrovalovka je včeraj crknila (jp, kar tako iz lepega :S) In ker je stara 7 let se mi je ne splača dat popravljat (karkoli je že narobe bo cca od 50€ dalje). Druga zadeva pa je, da sem dala takrat zanjo 60tisočakov. (tolarjev, kakopak, ne ojrov) In sem se zaklela, da tolk denarja za eno mikrovalovko z milijoni funkcijami, ki jih ne uporabljam, ne dam več. Mikrovalovko uporabljam za sledeče zadeve: za pogrevanje, za kuhanje čaja, mleka (čeprav naj ne bi blo OK, ampak vsake kvarte ko pri nas pijemo mleko in še to toplo, je kar ok), občasno za odmrzovanje kakšnega mesa (če ga pozabim dat ven), za pomoč pri peki (kako maslo je fino not stopit). In to je to. Imela pa sem mikrovalovko z milijon funkcijami - z žarom, spodnjim žarom, zgornjim žarom, za pico, za odmrzovanje ( a veste da ima lahko ena obična mikrovalovka 10 različnih funkcij za odmrzovanje Valjda sem uporabljala samo ****ncijo 1 ), milijon načinov pogrevanje - v glavnem No in zdaj sem rekla, da vzamemo ta najbolj simpl mikrovalovko na tem svetu. Pa če ima samo 2 funkciji - pogrevanje in odmrzovanje Pa sem razmišljala tam cca 100€. Ok, zdaj pa pridem do poante te teme - a se vam zdi tale Gorenjeva mikrovalovka OK? Ko sem brskala, sem jo našla.... Mislim je res fullll poceniiii - samo, a mi bo držala kakih 5 - 7 let za ta mini denar? Pa še ozimnico dobim zraven, če si jo naročim na dom http://www.gorenje.si/gospodinjski_aparati/kuhalni_aparati/mikrovalovne_pecice?c=323714 Načeloma res mislim, da malo denarja - malo muzike. Ampak jaz rabim res osnovno mikrovalovko, ne znanstvene fantastike. Kaj pa ve delate z mikrovalovkami in katere imate?
< Sporočilo je popravil Tutan -- 17.9.2012 8:49:40 >
|