|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HTC Tatoo
23.2.2010 17:16:18   
mišika
prejšnji teden sem si nabavila novi telefon in sicer HTC TATOO. Do sedaj sem imela vedno Nokije zato sem bila malo v dilemi... vendar mi ni žal, ker je telefon res super. Ne najdem pa rešitve pri izklopu VIBRE pri vzpostavitvi klica. Telefon mi namreč enkrat zvibrira ko se mi na drugi strani klicoči oglasi na telefon, kar je zelo moteče. Vse ki imate take oz HTC telefone prosim za pomoč...

< Sporočilo je popravil Ribica RR -- 23.2.2010 18:11:57 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HTC Tatoo
24.2.2010 9:34:53   
luka jan
Sicer nimam tega telefona, tako da ti težko kaj pomagam, ti ga pa malo zavidam.user posted image

Jaz ponavadi kar pokličem Center za pomoč naročnikom in jim razložim kaj bi rada, do sedaj sem na tak način rešila še vse probleme.
Tako da najboljše da pokličeš klicni center svojega mobilnega operaterja , pa ti bodo najlažje svetovali. Oni že morejo vedet.user posted image

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.2.2010 19:28:08   
mišika
luka jan,
saj sem že klicala na Simobil, pa mi tehniki niso vedeli pomagati, pa so me napotili do generalnega uvoznika firme TOP TIME v LJ. in ne boš verjela, tudi tam mi niso našli rešitve, čeprav so se zelo trudili...sicer so mi oblubili, da me še kontaktiraj o, ko dobijo odgovor iz Amerike...oz ne vem od kje...
bi pa naj bila ta vibra, pri klicočem klicu samo prednost in ne težava...Tatoo je zelo posloven telefon, in ti ta stvar zna priti prav...pa vendar bi sama rada odklopila to vibro...
je pa stvar naložena v programu Android, in baje bi morala počakati do različice 2.o da si ga updatam...moj Tatoo pa ima zdaj naloženo 1.6 Android...
v glavnem bom še malo počakala...

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.2.2010 21:49:10   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: mišika

luka jan,
saj sem že klicala na Simobil, pa mi tehniki niso vedeli pomagati, pa so me napotili do generalnega uvoznika firme TOP TIME v LJ. in ne boš verjela, tudi tam mi niso našli rešitve, čeprav so se zelo trudili...sicer so mi oblubili, da me še kontaktiraj o, ko dobijo odgovor iz Amerike...oz ne vem od kje...
bi pa naj bila ta vibra, pri klicočem klicu samo prednost in ne težava...Tatoo je zelo posloven telefon, in ti ta stvar zna priti prav...pa vendar bi sama rada odklopila to vibro...
je pa stvar naložena v programu Android, in baje bi morala počakati do različice 2.o da si ga updatam...moj Tatoo pa ima zdaj naloženo 1.6 Android...
v glavnem bom še malo počakala...

Uuu, na tole se pa ne spoznam najbolje, je kar komplicirano.user posted image So pa telefoni z android platformo res malo drugačni ja, samo baje da ko si jih navadiš ne zamenjaš več.user posted image
Upam da ti res uspe naložit novo različico, in da boš problem rešila, drugače pa poskusi dat vprašanje še na kak bolj tehnični forum. Tam je ponavadi več tehnoloških frikov, ki vse vedo. Tu pa bolj ali manj same ženske, ki imamo sicer rade telefone, sam tehnično smo pa malo manj podprtr.user posted image
Pa se ta tvoj HTC Tatoo zelo razlikuje od Herota? Mogoče ve kdo ki ima tega, ne vem no, bolj ugibam.user posted image

(odgovor članu mišika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2010 14:14:08   
Freeda
Jaz imam tudi HTC-ja, samo tu ti pa res ne znam pomagat. Mogoče bo res nova verzija pomagala, ni pa nujno.
Bom pa vprašala enega kolega ki se malo bolj spozna na telefone, pa ti javim če kaj zvem.
Mogoče se boš pa v tem času tako navadila na to vibriranje da boš potem težko brez njega.user posted image

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.2.2010 16:10:19   
luka jan

IZVIRNO SPOROČILO: Freeda

Mogoče se boš pa v tem času tako navadila na to vibriranje da boš potem težko brez njega.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem tudi jaz govorila s prijateljico ki ima Herota in pravi da se to res ne da. Lahko izklopiš vibriranje pri klicu, to je pa tudi vse.
Upam, da ti z novo različico uspe.

(odgovor članu Freeda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.