HTC Tatoo (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Tehnika

Sporočilo

mišika -> HTC Tatoo (23.2.2010 17:16:18)

prejšnji teden sem si nabavila novi telefon in sicer HTC TATOO. Do sedaj sem imela vedno Nokije zato sem bila malo v dilemi... vendar mi ni žal, ker je telefon res super. Ne najdem pa rešitve pri izklopu VIBRE pri vzpostavitvi klica. Telefon mi namreč enkrat zvibrira ko se mi na drugi strani klicoči oglasi na telefon, kar je zelo moteče. Vse ki imate take oz HTC telefone prosim za pomoč...

luka jan -> RE: HTC Tatoo (24.2.2010 9:34:53)

Sicer nimam tega telefona, tako da ti težko kaj pomagam, ti ga pa malo zavidam.[sm=smiley36.gif]

Jaz ponavadi kar pokličem Center za pomoč naročnikom in jim razložim kaj bi rada, do sedaj sem na tak način rešila še vse probleme.
Tako da najboljše da pokličeš klicni center svojega mobilnega operaterja , pa ti bodo najlažje svetovali. Oni že morejo vedet.[sm=smiley36.gif]

mišika -> RE: HTC Tatoo (24.2.2010 19:28:08)

luka jan,
saj sem že klicala na Simobil, pa mi tehniki niso vedeli pomagati, pa so me napotili do generalnega uvoznika firme TOP TIME v LJ. in ne boš verjela, tudi tam mi niso našli rešitve, čeprav so se zelo trudili...sicer so mi oblubili, da me še kontaktiraj o, ko dobijo odgovor iz Amerike...oz ne vem od kje...
bi pa naj bila ta vibra, pri klicočem klicu samo prednost in ne težava...Tatoo je zelo posloven telefon, in ti ta stvar zna priti prav...pa vendar bi sama rada odklopila to vibro...
je pa stvar naložena v programu Android, in baje bi morala počakati do različice 2.o da si ga updatam...moj Tatoo pa ima zdaj naloženo 1.6 Android...
v glavnem bom še malo počakala...

luka jan -> RE: HTC Tatoo (24.2.2010 21:49:10)

IZVIRNO SPOROČILO: mišika

luka jan,
saj sem že klicala na Simobil, pa mi tehniki niso vedeli pomagati, pa so me napotili do generalnega uvoznika firme TOP TIME v LJ. in ne boš verjela, tudi tam mi niso našli rešitve, čeprav so se zelo trudili...sicer so mi oblubili, da me še kontaktiraj o, ko dobijo odgovor iz Amerike...oz ne vem od kje...
bi pa naj bila ta vibra, pri klicočem klicu samo prednost in ne težava...Tatoo je zelo posloven telefon, in ti ta stvar zna priti prav...pa vendar bi sama rada odklopila to vibro...
je pa stvar naložena v programu Android, in baje bi morala počakati do različice 2.o da si ga updatam...moj Tatoo pa ima zdaj naloženo 1.6 Android...
v glavnem bom še malo počakala...

Uuu, na tole se pa ne spoznam najbolje, je kar komplicirano.[sm=smiley1.gif] So pa telefoni z android platformo res malo drugačni ja, samo baje da ko si jih navadiš ne zamenjaš več.[sm=smiley36.gif]
Upam da ti res uspe naložit novo različico, in da boš problem rešila, drugače pa poskusi dat vprašanje še na kak bolj tehnični forum. Tam je ponavadi več tehnoloških frikov, ki vse vedo. Tu pa bolj ali manj same ženske, ki imamo sicer rade telefone, sam tehnično smo pa malo manj podprtr.[sm=jezicek.gif]
Pa se ta tvoj HTC Tatoo zelo razlikuje od Herota? Mogoče ve kdo ki ima tega, ne vem no, bolj ugibam.[sm=zmeden.gif]

Freeda -> RE: HTC Tatoo (27.2.2010 14:14:08)

Jaz imam tudi HTC-ja, samo tu ti pa res ne znam pomagat. Mogoče bo res nova verzija pomagala, ni pa nujno.
Bom pa vprašala enega kolega ki se malo bolj spozna na telefone, pa ti javim če kaj zvem.
Mogoče se boš pa v tem času tako navadila na to vibriranje da boš potem težko brez njega.[sm=smiley36.gif]

luka jan -> RE: HTC Tatoo (28.2.2010 16:10:19)

IZVIRNO SPOROČILO: Freeda

Mogoče se boš pa v tem času tako navadila na to vibriranje da boš potem težko brez njega.[sm=smiley36.gif]

[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]

Sem tudi jaz govorila s prijateljico ki ima Herota in pravi da se to res ne da. Lahko izklopiš vibriranje pri klicu, to je pa tudi vse.
Upam, da ti z novo različico uspe.

Stran: [1]