luka jan -> RE: HTC Tatoo (24.2.2010 21:49:10)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišika luka jan, saj sem že klicala na Simobil, pa mi tehniki niso vedeli pomagati, pa so me napotili do generalnega uvoznika firme TOP TIME v LJ. in ne boš verjela, tudi tam mi niso našli rešitve, čeprav so se zelo trudili...sicer so mi oblubili, da me še kontaktiraj o, ko dobijo odgovor iz Amerike...oz ne vem od kje... bi pa naj bila ta vibra, pri klicočem klicu samo prednost in ne težava...Tatoo je zelo posloven telefon, in ti ta stvar zna priti prav...pa vendar bi sama rada odklopila to vibro... je pa stvar naložena v programu Android, in baje bi morala počakati do različice 2.o da si ga updatam...moj Tatoo pa ima zdaj naloženo 1.6 Android... v glavnem bom še malo počakala... Uuu, na tole se pa ne spoznam najbolje, je kar komplicirano.[sm=smiley1.gif] So pa telefoni z android platformo res malo drugačni ja, samo baje da ko si jih navadiš ne zamenjaš več.[sm=smiley36.gif] Upam da ti res uspe naložit novo različico, in da boš problem rešila, drugače pa poskusi dat vprašanje še na kak bolj tehnični forum. Tam je ponavadi več tehnoloških frikov, ki vse vedo. Tu pa bolj ali manj same ženske, ki imamo sicer rade telefone, sam tehnično smo pa malo manj podprtr.[sm=jezicek.gif] Pa se ta tvoj HTC Tatoo zelo razlikuje od Herota? Mogoče ve kdo ki ima tega, ne vem no, bolj ugibam.[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|