|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HSG - vaginaleta
13.3.2006 18:09:45   
muzika
Danes sva bila z dragim na razgovoru v ambulanti. Ker bi naj po dosedajšnjih preiskavah bilo z nama vse OK, me je zravnica napotila še na HSG. Čeprav se je o tem že ogromno napisalo, pa tega podatka še nisem zasledila: ali te morajo za preiskavo obriti tam spodaj (oz. je boljše, če se sam) na "balin"?
Pa še nekaj. Glede na to, da je od klinike do klinike različno, bi vprašala tiste, ki so bile na HSG v Mariboru: Na navodilu, ki sem ga prebrala doma, piše, da si moraš en dan prej vstavit vaginaleto, ki jo dobiš v abmulanti. So mi jo pozabili dati ali so to opustili?
In še to: ste vzele za HSG dopust ali bolniško in koliko dni približno ste bile doma?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HSG - vaginaleta
13.3.2006 19:47:24   
Anonimen
Jaz sem bila na HSG v Izoli in tam te ne brijejo, niti ni treba, da so pobrit "na nulo".
Prvič slišim za to vaginaleto.
Jaz sem bila en dan po HSG doma, čeprav bi lahko normalno delala, pa sem vseeno želela počivat. Priporočajo nekaj dni le mirne aktivnosti.

(odgovor članu muzika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
14.3.2006 16:32:41   
soni
Pozdravljena!
Jaz sem bila na Hsg-ju v Ljubljani, kjer ni bilo prehudo. Najprej dobiš dve tabletki za krče, malo počakaš, nato sledi pregled , slikanje in to je bilo vse. Ker je bila prehodnost dobra, tudi ni bilo prehudih bolečin. Kljub temu sem bila tri dni na bolniški zaradi preventive, pa še priporočljivo je.
O posebnem britju pa ni bilo govora, bodi urejena kot ponavadi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.3.2006 20:24:47   
muzika
Vem, da sem o britju nekaj prebrala na forumu, ampak sem to očitno pomešala s katerim drugim posegom, laparo ali histeroskopijo mogoče.
Kje pa dobiš napotnico za pregled krvi pred HSG, pri svoji gin. ali v ambulanti za neplodnost? Jaz sem v ambulanti dobila napotnico samo za HSG.

(odgovor članu soni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.3.2006 21:00:36   
Meka
Haloo,

jaz sem dobila vaginaleto, ki si jo vstaviš zvečer v nožnico. Obriti se v Mariboru ne rabiš, saj te to ne ovira pri pregledu.
Je malce neroden pregled oz.  neprijeten, ko tako ležiš na tisti mizi, zdravnik pa ti vstavlja katetre. Mene je zelo bolelo, saj
imam neprehoden en jajcevod. Ti pa se samo sproti in hitro bo mimo. upam, da bo vse O.K.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2006 14:22:11   
muzika
Hvala, Meka. Končno nekdo, ki je že slišal za vaginaleto. Mi poveš prosim še to, kje si jo dobila?

(odgovor članu Meka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2006 14:47:55   
soni
Napotnico za pregled krvi sem dobila pri svoji ginekologinji dan pred HSG-jem.
Želim ti čimprejšnjega  user posted image .

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?