Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI 12.5.2006 17:18:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila tam pred 3 leti. Sama. Brez otrok, tko da za posteljico ne vem, vem pa, da je tam res super. Do mesta je ene 5 kilometrov, pa plaža je čisto zraven, pa mislim, da imajo tri bazene. Tko fino je. No, jaz sem imela fanta tam, tko, da mi je bilo fajn, ja Za posteljico pa kar na agenciji vprašaj, sej ti morajo vse povedat.
|
|
|
|
RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI 12.5.2006 19:46:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Moram se popravit, pred 4. leti sem bila tam.
|
|
|
|
RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI 12.5.2006 20:49:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Z mojim sva bila v tem hotelu pred dvema letoma. Meni je bilo zelo fajn. Soba je bila velika, v njej so bile celo 3 postelje. Za otroško posteljico pa ne vem. 19m otrok je verjetno premali, da bi na veliki postelji spal? Edino, kar lahko rečem, je to, da ne bi šla več v maju, ker je bilo morje še precej hladno, hotelski bazen pa nima ogrevane vode - je bila še bolj ledena kot morska. Če greste slučajno z Intelekto in želite na izlet z džipi, lahko prosite za otroški sedež. Če želiš, ti lahko na ZS pošljem geslo, v albumu imam nekaj slik hotela.
|
|
|
|
RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI 12.5.2006 22:32:57
|
|
|
|
BLAŽIKA
|
hvala za odgovor bi pa res prosila za geslo da malo pogledam ker je v vseh katalogih bolj malo slik.
|
|
RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI 13.5.2006 8:17:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Na ZS
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Savnanje v nosečnosti: da ali ne?Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?