|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HOTEL DJERBA SUN V DJERBI
12.5.2006 13:03:24   
BLAŽIKA
hotel djerba sun v Djerbi

ali je kdo že bil v tem hotelu in prosim za izkušnje. Zraven gre tudi hčera 19 mesecev.
Kako imajo organizirane postelje za majhne otroke ali jo moram sama vzet s sabo namreč za hčero ni bilo potrebno nič plačati. Že vnaprej hvalauser posted image

Moja punčka je moja največja sreča.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI
12.5.2006 17:18:56   
Anonimen
Jaz sem bila tam pred 3 leti. Sama. Brez otrok, tko da za posteljico ne vem, vem pa, da je tam res super. Do mesta je ene 5 kilometrov, pa plaža je čisto zraven, pa mislim, da imajo tri bazene. Tko fino je. No, jaz sem imela fanta tam, tko, da mi je bilo fajn, ja user posted image
Za posteljico pa kar na agenciji vprašaj, sej ti morajo vse povedat.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2006 19:46:05   
Anonimen
Moram se popravit, pred 4. leti sem bila tam.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2006 20:49:50   
Anonimen
Z mojim user posted image  sva bila v tem hotelu pred dvema letoma. Meni je bilo zelo fajn. Soba je bila velika, v njej so bile celo 3 postelje. Za otroško posteljico pa ne vem. 19m otrok je verjetno premali, da bi na veliki postelji spal?

Edino, kar lahko rečem, je to, da ne bi šla več v maju, ker je bilo morje še precej hladno, hotelski bazen pa nima ogrevane vode - je bila še bolj ledena kot morska.

Če greste slučajno z Intelekto in želite na izlet z džipi, lahko prosite za otroški sedež.

Če želiš, ti lahko na ZS pošljem geslo, v albumu imam nekaj slik hotela.

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2006 22:32:57   
BLAŽIKA
hvala za odgovor bi pa res prosila za geslo da malo pogledam ker je v vseh katalogih bolj malo slik.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2006 8:17:22   
Anonimen
Na ZS

(odgovor članu BLAŽIKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2006 22:16:32   
BLAŽIKA
hvala someone

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?