HOTEL DJERBA SUN V DJERBI (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

BLAŽIKA -> HOTEL DJERBA SUN V DJERBI (12.5.2006 13:03:24)

hotel djerba sun v Djerbi

ali je kdo že bil v tem hotelu in prosim za izkušnje. Zraven gre tudi hčera 19 mesecev.
Kako imajo organizirane postelje za majhne otroke ali jo moram sama vzet s sabo namreč za hčero ni bilo potrebno nič plačati. Že vnaprej hvala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

Anonimen -> RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI (12.5.2006 17:18:56)

Jaz sem bila tam pred 3 leti. Sama. Brez otrok, tko da za posteljico ne vem, vem pa, da je tam res super. Do mesta je ene 5 kilometrov, pa plaža je čisto zraven, pa mislim, da imajo tri bazene. Tko fino je. No, jaz sem imela fanta tam, tko, da mi je bilo fajn, ja [sm=smiley9.gif]
Za posteljico pa kar na agenciji vprašaj, sej ti morajo vse povedat.

Anonimen -> RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI (12.5.2006 19:46:05)

Moram se popravit, pred 4. leti sem bila tam.

Anonimen -> RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI (12.5.2006 20:49:50)

Z mojim [sm=love.gif] sva bila v tem hotelu pred dvema letoma. Meni je bilo zelo fajn. Soba je bila velika, v njej so bile celo 3 postelje. Za otroško posteljico pa ne vem. 19m otrok je verjetno premali, da bi na veliki postelji spal?

Edino, kar lahko rečem, je to, da ne bi šla več v maju, ker je bilo morje še precej hladno, hotelski bazen pa nima ogrevane vode - je bila še bolj ledena kot morska.

Če greste slučajno z Intelekto in želite na izlet z džipi, lahko prosite za otroški sedež.

Če želiš, ti lahko na ZS pošljem geslo, v albumu imam nekaj slik hotela.

BLAŽIKA -> RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI (12.5.2006 22:32:57)

hvala za odgovor bi pa res prosila za geslo da malo pogledam ker je v vseh katalogih bolj malo slik.

Anonimen -> RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI (13.5.2006 8:17:22)

Na ZS

BLAŽIKA -> RE: HOTEL DJERBA SUN V DJERBI (14.5.2006 22:16:32)

hvala someone

Stran: [1]