|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HEMEROIDI
5.4.2008 18:26:48   
barby78
Pri meni so se že po 1. porodu pojavili hemeroidi.sedaj po 2. je še hujš.ko grem na veliko potrebo ful boli in krvavim user posted image .zanima me če je katera imela podobne težave in s čim ste si te hemeroide pozdravile?

Lp,Barby

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HEMEROIDI
5.4.2008 18:45:45   
natasaom
laneno seme z jogurtom sem jedla pa mazala z šentjanževim oljem.mi je ful pomagal

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.4.2008 18:48:16   
tanchi27
ojla...pri zdravniku dobiš recept za kremo FACTU, jst sem se mazala tudi z mazilom modolex plus,dobiš pa tudi svečke modolex plus,pa paziš na prehrano,nič začinjenega,...če ti ta terapija ne pomaga te običajno zdravnik napoti k proktologu (mislim da sem bila jaz pri proktologu,nisem sigurna,sicer pa zdravnik ve kam te poslat) pregled je neprijeten ni pa noben bav-vau,tam te pregleda potem pa določi kako naprej al ti da kako mazilo na novo,lahko da celo dobiš inekcijo,ta baje boli ampak drži par let-baje da tri. Aja pa namakaš se v hrastovem lubju-ta je meni najbolj pomagal,lepo ga skuhaš,precediš in lepo čičaš v vodi 10 min. večkrat na dan. kupiš si lahko tudi robčke za hemeroide v dm ali v lekarni in se po vsaki potrebi obrišeš še z njimi,jaz sem se pa čisto navadila na to,da se po vsaki potrebi lepo umiješ z vato,ki jo namočiš v MRZLO vodo večkrat,da se temeljito umiješ,nato do suhega obrišeš,kako mazilo gor in je to to. Vem da zna pasje bolet ti hemeroidi probaj s terapijo to,pa boš vidla kako bo. Men je pomagal,sem pa v pričakovanju,čez 2 meseca rodim pa me je kr mal strah kako bo potem,zdaj imam pa že tri leta mir,ampak ko sem pa imela te težave so pa trajale v nedogled...tko da upam da bo kmalu bolje! LP

junija bomo trije!

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.4.2008 21:07:13   
Alfabeta
No, jaz sem jih imela že pred 1.porodom, pa sem jih seveda imela po prvem in sedaj po drugem tudi, še hujše kot prej.
Meni je najbolj pomagalo, da sem pred veliko potrebo anus namazala z oljem, da se ni "na suho" raztegoval. Potem pa takoj po odvajanju sem se vsedla na bide, da mi je tekla ledena voda po anusu. Potem sem se do suhega obrisala in ponovno namazala z oljem. Po 14 dnevih se je zadeva umirila. Kaj kmalu so se popolnoma umirili.
Je pa res, da sedaj vedno za zajtrk jem ovsene kosmiče z mlekom in imam blato precej mehkejše in potem je seveda tudi odvajanje lažje.

Zagotovo pa je mrzla voda najboljše zdravilo, ker nabito kri, ki se nabere v mešičkih (hemeroidi) umiri in gre lepo počasi nazaj.

Jaz bi vsekakor poskusila vse prej kot zdravnika. Moj oče je šel celo na operacijo pa ni prav nič boljše, še celo slabše.

(odgovor članu tanchi27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.4.2008 21:14:46   
pršut
Uh, ravnokar se ukvarjam z njimi. Ponovno se je zgodilo in to zato, ker sem jedla dva dni zaporedoma čokolado, pa komaj sem se jih rešila. Jutri vem točno kaj me čaka. user posted image  Sicer pa, ja, jogurt in laneno seme, kosmiči z mlekom, donat, Faktu mazilo in redno pranje anusa. Tako sem se jih jaz znebila do dveh dnevov nazaj. Ne obupaj, če bo trajalo več kot dva meseca. Je pač tako, da  ene riti prenesejo več, ene manj. Bo pa 100% enkrat konec, samo paziti moraš kaj ješ in da dosti piješ.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.4.2008 21:28:29   
pikalonca
Vem, da ti ne bom ravno v tolažbo,a jaz sem jih fasala po drugem porodu in jih imam sedaj že 10 mesecev. Najbolj mi pomagajo lanena semena skuhana med ostalim čajem. In včasih ko že slutim, da bo boleče odvajanje, si naredim masleno svečko, jo vtaknem v anus in potem gre lažje. Želim ti, da se čimmprej rešiš te zoprne nadloge.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem.

(odgovor članu pršut)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2008 21:34:19   
jajula
a se ne prodajajo ene svečke za lažje odvajanje v lekarni? rabš recept?

(odgovor članu pikalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2008 22:00:53   
barby78
Hvala vsem za odgovore.Vse bom poskusila,preden bom obiskala zdravnika,samo da bo bolje.je pa res sedaj še vse bolj boleče,saj še ni minilo niti 14 dni od poroda.Upam,da bodo vaši nasveti pomagali.
Še enkrat hvala user posted image

Lp,Barby

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.4.2008 22:32:36   
pikalonca
IZVIRNO SPOROČILO: jajula

Ja se prodajajo. Sem jih sprobala, samo me niso ravno navdušile. Zanje ne rabiš recepta.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.4.2008 3:10:10   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: pikalonca

IZVIRNO SPOROČILO: jajula

Ja se prodajajo. Sem jih sprobala, samo me niso ravno navdušile. Zanje ne rabiš recepta.

zakaj te niso navdušile?

Neposredna povezava do sporočila: 10
6.4.2008 7:44:10   
pikalonca
Zato, ker naj bi bil njihov učinek pač hitrejše in lažje odvajanje, ampak pri meni ni bilo nekega velikega učinka in sem ugotovila, da mi maslene svečke bolj odgovarjajo, pa še bolj naravne so, pa še veliko cenejše.

(odgovor članu jajula)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.4.2008 8:34:43   
miškot
Full v redu so komprese od Multi- gyn, samo pritisneš na hemeroid in olajšanje je skoraj takojšnje, dobi pa se v lekarnah.

Neposredna povezava do sporočila: 12
6.4.2008 10:34:51   
barby78
Miškot,veš da sem že večkrat videla te reklame za te gaze ali kaj so in me je prav zanimalo če to pomaga.No,zdaj sem pa nanje čist pozabila in sem vesela,da si me ti spomnila.pa,da takoj pomaga? pol si jih pa moarm nabavit.pa,saj zgubit tak nimam kaj,če jih probam,a ne?user posted image

Hvala in LP

LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu miškot)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.4.2008 15:39:17   
miškot
ja, olajšanje je takojšnje, še posebej super so pa zato, ker nič potem ne draži tega presnetega hemeroida, ki je varno pod kompreso - hemeroid se naveliča in gre stran.

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?