tanchi27 -> RE: HEMEROIDI (5.4.2008 18:48:16)
|
ojla...pri zdravniku dobiš recept za kremo FACTU, jst sem se mazala tudi z mazilom modolex plus,dobiš pa tudi svečke modolex plus,pa paziš na prehrano,nič začinjenega,...če ti ta terapija ne pomaga te običajno zdravnik napoti k proktologu (mislim da sem bila jaz pri proktologu,nisem sigurna,sicer pa zdravnik ve kam te poslat) pregled je neprijeten ni pa noben bav-vau,tam te pregleda potem pa določi kako naprej al ti da kako mazilo na novo,lahko da celo dobiš inekcijo,ta baje boli ampak drži par let-baje da tri. Aja pa namakaš se v hrastovem lubju-ta je meni najbolj pomagal,lepo ga skuhaš,precediš in lepo čičaš v vodi 10 min. večkrat na dan. kupiš si lahko tudi robčke za hemeroide v dm ali v lekarni in se po vsaki potrebi obrišeš še z njimi,jaz sem se pa čisto navadila na to,da se po vsaki potrebi lepo umiješ z vato,ki jo namočiš v MRZLO vodo večkrat,da se temeljito umiješ,nato do suhega obrišeš,kako mazilo gor in je to to. Vem da zna pasje bolet ti hemeroidi probaj s terapijo to,pa boš vidla kako bo. Men je pomagal,sem pa v pričakovanju,čez 2 meseca rodim pa me je kr mal strah kako bo potem,zdaj imam pa že tri leta mir,ampak ko sem pa imela te težave so pa trajale v nedogled...tko da upam da bo kmalu bolje! LP
|
|
|
|