|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grozna trema!
4.1.2006 15:20:26   
Skorpija
Punce, saj vem, da je otročje, ampak jaz se dobesedno tresem! Jutri imam prvi pregled na Leonišču za ICSI in sem totalno fuč. M mi zamuja spet dva tedna in po glavi mi šibajo sami črni scenariji - PCO, hormonska neravnovesja, ja tudi prezgodnja mena mi šiba po glavi user posted image

Ja vem ja, da sem trapasta in hecna, ampak res rabim kakšno fajn besedo in malo tolažbe. Sem si že oprala lase in podepilirala intimna področja, postrigla nohte, populila obrvi user posted image  - ampak sem še vedno na nultem razpoloženju...

poklapana in zivcna Skorpija

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grozna trema!
4.1.2006 15:25:51   
tinkamiška
skorpija jst ti nimam kej drgega rečt, kot, da držim pest, da bo tokrat ratalo, je pa normalno, da si živčna in na trnih...sej bo kmalu jutriuser posted image

držim pesti!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.1.2006 15:41:20   
Mijavček
Ej Skorpija,

nč bat! jaz sem bla lih danes na Leonišču, pa me ni noben ugriznu user posted image

Tam so po mojih izkušnjah sestre kar prijazne. Razen v sprejemni so bolj hladne, ampak tam te itak samo vpišejo. H komu pa greš na pregled?
Sej veš, karkoli že bo, bojo že poštimal. jaz sem tud mela čist zmešane cikluse- pa ne, ni zgodnja mena user posted image  . Se zgodi.
Ti sam dobr poslušej, kaj ti govorijo, pa če ti karkoli ni čist jasno, vprašaj. pa tud če ti je približno jasno, vseeno vprašaj, da boš ziher.
Ponavadi je tako, da če nič ne vprašaš, ti bolj malo povejo; če pa začneš malo spraševat, ti potem lepo razložijo. Ampak po mojih izkušnjah se splača narest malo neumno in boječo in so potem bolj prijazne in ustrežljive. govorim za sestre. Saj imaš največ opravka prav z njimi. Dohtarji so manj problematični user posted image  .

Držim pesti, da bosta dobro opravila  in čakam novice. Srečno!

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.1.2006 16:01:37   
Sulfinija
Ojla!!!!!

Nič se bat ti kar pogumno lepo jutri na pot do svoje user posted image .Jaz sem pa vsa nestrpna,ker bi že rada začela pričeti jest tabletke za najin prvi IVF pa ni in ni M po abraziji.Sem danes delala test in hvala bogu je bil neg kajti tudi t ne bi rada da bi takoj po abraziji zanosila in to brez svoje M.

Pa poročaj in vso srečo ti želim v postopku.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.1.2006 18:39:07   
emaa
Saj bo Skorpija, saj ne bo tako hudo, en korak bližje do vajine user posted image  bosta, kar je pa tud fino.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.1.2006 18:59:19   
Suana
skorpija !!drži se ,jutri pa le poročaj kako si rešila!!držim pesti!!
lp suzana

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.1.2006 13:39:35   
Skorpija
Babuske zlate, hvala za tolazbo!

Slo je res dobro in danes sem zelo vesela. Zbudila sem se že ob šestih, ker sem imela nočno moro, da zamujam na pregled in nikakor ne morem poklicat, da bom prišla user posted image

No, pa potem nisva zamujala midva, ampak dr. Vogler, pa nič hudega, sva malo klepetala v čakalnici in gledala kataloge za otroška oblačila user posted image Vogler je pogledal vse moje izvide, ki jih že imam in so mu bili kar všeč, poslal me je še edino na prolaktin, kar pomeni, da mi bodo eno uro puščali kri... Na ta pregled moram jit 3 - 7 dan M in ne boste verjele - ko sem prišla domov in šla na stranišče se je ulilo. Res je nisem bila še nikoli tako vesela!!!!! V ponedeljek grem torej na polikliniko in upam, da bom čim bolj mirna... Pregled imam ponovno prvi teden februarja in zelo dobro nama kaže, da naju bo takrat že dal na konzilij, ker imava oba zbrane že vse izvide. Ma tako sem srečna in optimistična, kot nisem bila že kakšne pol leta in res mi veliko pomeni, da se stvari premikajo in da se bližava najini user posted image

Moram se pa še vam pohvalit, da imam bojda zelo lepo maternico - se mi ful zdi, bi se kar na tekmovanje za mis maternice prijavila user posted image Zdravnik je rekel, da je prav taka za plodek sprejet user posted image

Vsem vam želim ogromno tako optimističnih dni, kot ga imam jaz danes in še enkrat hvala za podporo pupe, kajti najtežje je v zosu plavat sam in vesela sem, da imam vas, ki to razumete!

vasa S.

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2006 14:16:57   
lucika
super, da se premika, ne? kar obdrži optimizem še naprej. verjetno nas ni malo, ki si nam za vzor tule gor.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.1.2006 14:45:40   
Sulfinija
Super,da sta v redu opravila.Sem danes tuda jaz vesela zate in zase,ker je končno prišla tudi moja user posted image in v sredo začnem papcat KT za IVF.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.1.2006 9:08:28   
Mijavček
Super Skorpija, sem vesela zate user posted image

tale Vogler pa zna ! Jaz imam sicer dr. Ribičevo, ampak imam občutek da vsi poskušajo nas čimbolj razbremeniti in vliti optimizem.
Tudi jaz grem od tam zmeraj pomirjena in optimistična.
user posted image  bravo za dr-je!

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.1.2006 12:11:50   
tinkamiška
sem vesela zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?