Skorpija -> RE: Grozna trema! (5.1.2006 13:39:35)
|
Babuske zlate, hvala za tolazbo! Slo je res dobro in danes sem zelo vesela. Zbudila sem se že ob šestih, ker sem imela nočno moro, da zamujam na pregled in nikakor ne morem poklicat, da bom prišla [sm=zmeden.gif] No, pa potem nisva zamujala midva, ampak dr. Vogler, pa nič hudega, sva malo klepetala v čakalnici in gledala kataloge za otroška oblačila [sm=smiley1.gif] Vogler je pogledal vse moje izvide, ki jih že imam in so mu bili kar všeč, poslal me je še edino na prolaktin, kar pomeni, da mi bodo eno uro puščali kri... Na ta pregled moram jit 3 - 7 dan M in ne boste verjele - ko sem prišla domov in šla na stranišče se je ulilo. Res je nisem bila še nikoli tako vesela!!!!! V ponedeljek grem torej na polikliniko in upam, da bom čim bolj mirna... Pregled imam ponovno prvi teden februarja in zelo dobro nama kaže, da naju bo takrat že dal na konzilij, ker imava oba zbrane že vse izvide. Ma tako sem srečna in optimistična, kot nisem bila že kakšne pol leta in res mi veliko pomeni, da se stvari premikajo in da se bližava najini [sm=duda.gif] Moram se pa še vam pohvalit, da imam bojda zelo lepo maternico - se mi ful zdi, bi se kar na tekmovanje za mis maternice prijavila [sm=jezicek.gif] Zdravnik je rekel, da je prav taka za plodek sprejet [sm=smiley1.gif] Vsem vam želim ogromno tako optimističnih dni, kot ga imam jaz danes in še enkrat hvala za podporo pupe, kajti najtežje je v zosu plavat sam in vesela sem, da imam vas, ki to razumete! vasa S.
|
|
|
|