|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Groza, če je res, preberite
12.3.2008 14:34:47   
Anonimen
http://googlemail.com/attachment?ui=1&attid=0.1&disp=safe&view=att&th=11894e7b650e9837&saduie=1egnamnfsjh133d94t7redl2agw9yl7&sadet=1205328726589&sads=fe590249c7274dc9e51c89588f2caade

Tole je internetna stran na kateri piše, kaj naj bi vložki always "zastrupljeni" user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Groza, če je res, preberite
12.3.2008 14:38:02   
Netopirčy81
To je meni že dolgo znano.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.3.2008 14:38:23   
Tiamo
nič se ne vidi, ker si prilepla napačno stran...prilepla si gmailov vpis...

itak je to že stara fora, antipropaganda, ta zgodba se nadaljuje z odgovorom ene od ginekologinj, ki pa pravi, da so vložki uredu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.3.2008 15:10:21   
tasa.m
Meni je že G povedal, da ti vložki povzročajo vnetja, ker ne dihajo. Tako, da vam priporočam uporabo kakšnih drugih vložkov.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.3.2008 15:15:39   
aqua77
Kaj pa ob tamponi???

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.3.2008 15:16:26   
Volga
Seveda, vse je res.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.3.2008 15:38:20   
tane
no, jaz ne vem ali je to za allways res ali ne, vem samo to, da so mi po abraziji rekli naj uporabljam Tosama vir 80 in nikakor ne Allways.
sem potem tudi kupila vir 70 od Tosame, ampak imam 2-3 dni tako močnouser posted image , da mi ti ne zdržijo, pa ne vpijejo lepo in se slabo počutim potem (kao mokre hlačke) tako, da imam takrat še vedno Allways pol ko se situacija umiri pa vir70, čeprav so takooooooo debeli.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.3.2008 15:41:07   
tane
Evo, pa še malo reklame, sem zadnjič zasledila, da imajo novo linijo, jaz bom probala.

http://www.tosama.si/file/naturafemina.htm

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.3.2008 15:53:02   
vita80
A je katera že zasledila te nove od Tosame vložke v kakšni trgovini ali jih res samo prodajajo v lekarni? user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.3.2008 15:58:13   
Anonimen
Jaz sem jih že zdavnaj vrgla ven iz uporaba, ker sem bila non stop podvržena vnetju in alergijam. Se držim drugih, kiimajo čimmanj teh dodatkov gelov ker sem na vse zelo občutljiva. Ker izhajam iz kroga bivših :):) zdravstvenih delavcev vem, da so tosamini vložki čisto navadni najboljši in najbolj zdravi. Je pa res, da so neprijetni vsaj za tiste stare vem. Nobo kolekcijo nisem probala vendar jo definitivno bom.

Pri tamponih pa je zadeva taka. Čimamanj jih je treba uporabljati, saj se vam vsa razpadla sluznica nabira znotraj namesto, da bi vse steklo ven in iz tega lahko fašete resno vnetje. Evo moje skromno mnenje na to temo in v premislek kaj uporabljamo, saj gre za naše zdravje..

pozz

(odgovor članu Netopirčy81)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
12.3.2008 16:05:19   
tane
se strinjam gre za naše zdravje. jaz jih sprobam še ta teden, jutri pričakujem user posted image . in upam, da so boljši kot
vir70 in vir80.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.3.2008 16:07:36   
Anonimen
No dej potem prosim te napiši kakšni so, meni tudi zmanjkuje opreme in bi tudi to probala če so ok user posted image user posted image user posted image . tnx..

(odgovor članu tane)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
12.3.2008 16:10:36   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

No dej potem prosim te napiši kakšni so, meni tudi zmanjkuje opreme in bi tudi to probala če so ok user posted image user posted image user posted image . tnx..

sej mas link... par postov visje..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.3.2008 16:12:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

sej mas link... par postov visje..

ja pa res sorry mal delam mal tuki spremljam pa sem se malce zgubila user posted image user posted image

l.p.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
12.3.2008 16:15:30   
baguSka
ne vem pa zakaj anonimnost... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.3.2008 16:23:23   
TODY78
groza punce! jaz sem tudi fdobila vnetje-uporabljam always vložke...ko imam user posted image  imam občutek, da me vse pečeuser posted image user posted image user posted image ...
kje lahko kupim Tosama? A to so tisti debeli vložki...(podobni kot smo jih imeli pred 20 leti)??

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.3.2008 16:23:59   
BAMBINA_
Meni so pred štirimi leti po konizaciji, na ginekološkem oddelku odsvetovali uporabo "plastičnih" vložkov, pa tudi odišavljen ali barvan toaletni papir. Od takrat uporabljam izključno Tosamine 100% bombažne vložke.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
12.3.2008 16:35:55   
Anonimen
Meni je G tudi odsvetoval allways.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
12.3.2008 16:40:22   
little angel
men tud neki g mail odpreuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.3.2008 16:47:54   
maruškaŠ
Ko sem imela po porodu ponavljajoče se vnetja - je bila prva stvar, ki mi jo je ginekologinja odsvetovala - Allways vložki. Uporabljam Catherine, Carefree, Viriana, ipd... 'neplastične' vložke. 100x bolje.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.3.2008 16:56:42   
KulGirl
IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Ko sem imela po porodu ponavljajoče se vnetja - je bila prva stvar, ki mi jo je ginekologinja odsvetovala - Allways vložki. Uporabljam Catherine, Carefree, Viriana, ipd... 'neplastične' vložke. 100x bolje.

Menim, da so tudi nekateri od teh, ki si jih naštela plastični. Ne vem zakaj bi bili samo always plastični.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.3.2008 16:57:09   
becky
jaz sem prej mela vedno neka vnetja. zdaj pa uporabljam teno in je super. za ponoči mam še vedno always, ampak to sta samo dva vložka na mesec, tak da ni panike

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.3.2008 17:05:03   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: KulGirl

IZVIRNO SPOROČILO: maruškaŠ

Menim, da so tudi nekateri od teh, ki si jih naštela plastični. Ne vem zakaj bi bili samo always plastični.

Verjetno zato, ker sem imela probleme samo ob uporabi Allways? Pa tudi pri drugih znamkah ni vseeno kateri 'model' uporabljaš...

(odgovor članu KulGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.3.2008 17:38:39   
Anonimen
Jaz jih ne uporabljam več. Zaradi vnetij ki sem jih mela non stop. Zdaj uporabljam samo vir in mi je 10000x boljše. Prej sem težko nosila vložke, ti debeli me pa sploh ne motijo. Pa me nič ne peče okrog pa ne smrdijo. Ker meni so allways vedno grozno smrdeli. Tile zdaj pa nič.

(odgovor članu maruškaŠ)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
12.3.2008 18:37:46   
Astorija
IZVIRNO SPOROČILO: little angel

men tud neki g mail odpreuser posted image

meni tudiuser posted image

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.