|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Groza, če je res, preberite
12.3.2008 18:58:53   
sunny24
Meni so tudi always "ta plastični" z gelom povzročali full problemov, zdej pa sem provala always sensitive, pa je vse Ok. Niso plastični, pa še unga smotanega gela nimajo.

(odgovor članu Astorija)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.3.2008 19:10:32   
Felicita
Jest od svoje prve M uporabljam always pa nikoli nisem imela problemov z vnetji... Sem zadovoljna z njimi, ker se mi zdi, da so proti ostalim kljub vsemu bolj vpojni. Sem pa tudi sama zdej prešaltala na always sensitive.

Kaj sicer piše v članku/mailu ne vem, sem pa nekaj časa nazaj dobila verižni mail, ki je govoril o tem, da proizvajalci tamponov uporabljajo azbest da podaljšujejo krvavitve med menstruacijo. TO NI RES! je pač ena urbana legenda. Več o tem:http://www.snopes.com/medical/toxins/tampon.asp (je pa v angleščini)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.3.2008 19:12:19   
tasa.m
V tuševi drogerije prodajajo NATRACARE, so naravni vložki, cena pa je 4 Eur. V lakarni pa sem tudi že vidla, da imajo neke naravne vložke poleg Tosamovih.

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.3.2008 19:39:59   
Špelca21
Jst tudi uporabljam Always že od začetka pa tudi (zaenkrat) nisem imela nobenih problemov. Edino ko so prišli ven sensitive od takrat uporabljam te, ker je malo bolj prijeten občutek, kot prej pri "navadnih".

(odgovor članu tasa.m)
Neposredna povezava do sporočila: 29
13.3.2008 13:07:40   
Barachiel
evo jaz pa ravnokar na frišno "sedim" na ta novih TOsamovih vložkih iz najnovejše kolekcije in jih moram takoj pohvalituser posted image . Sva šla danes s fantom slučajno skozi Domžale in sva se ustavila tam pri njihovi tovarni, kjer imajo tudi trgovino in sem si šla naredit zalogo user posted image  So pa čisto tanki, S KRILCI, mehki in kar je najbolj pomembno 100% BOMBAŽNI. Imajo 3 vrste (ene za ponoči, druge za podnevi in tretje ki so brez krilc čisto majhni - tisti dnevni user posted image ). Pa je prodajalka rekla, da se jih bo dalo dobit v lekarni in pri njih, cena pa je bila za nočne 3,18€, s krilci dnevni stanejo 3,10€ in tisti ta mejhni brez krilc 3,29€. Skratka cena zanemarljiva za to kar dobiš.

Moje mnenje o Always in teh stvareh pa je taka, da mislim, da z ALways vložki ni nič narobe, tako kot z nobenimi drugimi. Je pač od ženske do ženske različno, kaj ji odgovarja in kaj ne. Ene so/smo bolj občutljive, druge manj in mislim, da za to antireklamo za Always stoji nekdo iz kakšne konkurenčne firme. Je pa seveda tudi odvisno koliko časa pri posamezni ženski trajajo ciklusi. Nekatere krvavijo par dni, jaz pa naprimer več kot dva tedna in mislim, da je v mojem primeru res boljše imeti pod ritjo 24 ur na dan bombaž, kot pa neke "umetne" substance.

< Sporočilo je popravil Barachiel -- 13.3.2008 13:08:18 >

"Ljudje smo angeli z enim krilom, zato lahko letimo le objeti"

(odgovor članu Špelca21)
Neposredna povezava do sporočila: 30
13.3.2008 15:29:54   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: Barachiel

evo jaz pa ravnokar na frišno "sedim" na ta novih TOsamovih vložkih iz najnovejše kolekcije in jih moram takoj pohvalituser posted image . Sva šla danes s fantom slučajno skozi Domžale in sva se ustavila tam pri njihovi tovarni, kjer imajo tudi trgovino in sem si šla naredit zalogo user posted image  So pa čisto tanki, S KRILCI, mehki in kar je najbolj pomembno 100% BOMBAŽNI. Imajo 3 vrste (ene za ponoči, druge za podnevi in tretje ki so brez krilc čisto majhni - tisti dnevni user posted image ). Pa je prodajalka rekla, da se jih bo dalo dobit v lekarni in pri njih, cena pa je bila za nočne 3,18€, s krilci dnevni stanejo 3,10€ in tisti ta mejhni brez krilc 3,29€. Skratka cena zanemarljiva za to kar dobiš.

Moje mnenje o Always in teh stvareh pa je taka, da mislim, da z ALways vložki ni nič narobe, tako kot z nobenimi drugimi. Je pač od ženske do ženske različno, kaj ji odgovarja in kaj ne. Ene so/smo bolj občutljive, druge manj in mislim, da za to antireklamo za Always stoji nekdo iz kakšne konkurenčne firme. Je pa seveda tudi odvisno koliko časa pri posamezni ženski trajajo ciklusi. Nekatere krvavijo par dni, jaz pa naprimer več kot dva tedna in mislim, da je v mojem primeru res boljše imeti pod ritjo 24 ur na dan bombaž, kot pa neke "umetne" substance.

To je pa ful veliko dva tedna!!!user posted image Jaz jo mam 3 dni! Pa še to mi je odveč!! Si pa dobra, da to prenašaš!!

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu Barachiel)
Neposredna povezava do sporočila: 31
13.3.2008 15:38:45   
stunfek
larifari...na te provokacije je že pušenjak odgovarjal, da so popolnoma neresnične. ta mail je zakrožil naokoli že pred par  meseci. ne vem, kaj ima folk od tega, da širi neke bedne laži. morda nekdo ne prenese, da so always vložki najbolje prodajani vložki? malo zdrave kmečke logike uporabljajte punce in ne se dat zmest vsaki nepreverjeni informaciji, ki je lahko le antireklama sprožena od konkurence!

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 32
13.3.2008 15:38:58   
uršika***
Ko sem jaz prebrala tole, sem pomislila čisto tako, kot ti, Katalina. 14 dni M?????
Pa je to v redu?
Jaz jo imam zadnje leto samo 3 dni in že ti trije dnevi so mi muka, ker iz mene kar lije. Zakaj imaš tako dolge M? Kaj pa ciklus od ene do druge M? Če prav razumem jo imaš 14 dni, pa 14 dni ne, pa zopet 14 dni,......
Kar smiliš se mi Barachieluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 33
13.3.2008 15:44:22   
aqua77
Pa si povprašala gvojo G glede trajanja M? Sej te more to čisto iščrpat, pa da ne govorimo o vseh teh hormonalnih nihanjih!! Zelim ti vso srečo in da čim prej zagledaš user posted image , ker pol user posted image  vsaj user posted image  nebo na spregled, in se boš vsaj glede tega lahko malo odpočila!! user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 34
13.3.2008 15:56:41   
Barachiel
ja moje user posted image  so res tako dolge, boleče in močne. Ravno v torek, 18.3. grem v LJ na laparo in histeroskopijo, ker mi sumijo na endometriozo. Zanositi še nikoli nisem poizkušala in na ta forum sem zajadrala čisto slučajno z vprašanji glede te bolezni, pa ste me kr notr potegnile in vsake toliko časa malo pokukam gor in se vključim v kakšno debato user posted image  Drugače me pa tako dolge menstruacije nič ne izčrpajo in tudi drugače to ni nič takega, mam pa sicer neredno, ampak 1x na mesec se pa kar prikaže. SE pač moraš navadit na življenje z vložki in to je to user posted image  

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 35
13.3.2008 16:03:53   
aqua77
user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 36
13.3.2008 16:33:09   
Barachiel
hvala katalina in vsem puncam želim čimprejšnjo zanositev in zdrave user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 37
13.3.2008 17:44:48   
zvezdica.1
Je to res, da so vložki always zastrupljeni? Jaz jih uporabljam že od vsega začetka zdaj pa me že malo skrbi, če je to res bom morala preiti na druge vložke. Kateri vložki pa so najboljši?

Neposredna povezava do sporočila: 38
13.3.2008 23:29:40   
Barachiel
zvezdica.1 z Always vložki ni nič narobe!! To je bila očitno le neka potegavščina s strani konkurence. Če ti odgovarjajo potem ni nič narobe. Nekatera dekleta so pač bolj občutjiva in jim tak tip vložkov ne odgovarja in se jim pojavi kakšno vnetje. Kar pa se katerikoli lahko zgodi tudi zaradi vložkov druge znamke.... Drugače so pa najbolj "zdravi" seveda tisti, ki so iz 100% bombaža. Tosama je ravno oblikovala novo kolekcijo vložkov, ki so 100% bombažni in so čisto tanki ter s krilci. Jaz sem jih ravno danes kupila v trgovini pri njihovi tovarni, drugače pa naj bi jih imeli tudi v lekarnah.

(odgovor članu zvezdica.1)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.3.2008 11:21:11   
julika
Barachiel kolegica ma tudi endometriozo, ful boleče user posted image , tak da je bla lani v bolnici.aprila pa ma operacijo.upam da bo pol v redu.mislil, da že ma to zdaj drugič.se mi kar smiliš.

Neposredna povezava do sporočila: 40
14.3.2008 11:40:29   
Barachiel
hvala julika user posted image no če imam endometriozo bo potrjeno naslednji teden. Ja res je kot si zapisala, da se endometrioza ponavlja, tako da moraš redno hoditi na "čiščenja".  

< Sporočilo je popravil Barachiel -- 14.3.2008 11:41:54 >

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 41
14.3.2008 11:53:33   
julika
sporoči če imaš al ne.vso srečouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 42
14.3.2008 12:28:10   
Barachiel
user posted image seveda bom poročala kako in kaj je vse potekalo takoj, ko bom doma in zmožna tipkat user posted image

tnx user posted image

< Sporočilo je popravil Barachiel -- 14.3.2008 12:29:01 >

(odgovor članu julika)
Neposredna povezava do sporočila: 43
14.3.2008 12:47:39   
tane
no, ta novih vložkov od Tosame, Natura Femina še nimajo v lekarnah vsaj tu v LJ, sem bla  ravnokar v glavni, pa še v Barsos, tu mi je dala vzorček in je rekla, da so imeli šele teden predstavitev pri njih in da se bodo zdaj odločili ali jih bodo vzeli ali ne, v glavni pa je rekla, da jih lahko naročijo.  no, jaz imam danes al pa jutri za dobituser posted image , bom pa tokrat še z drugimi preživela.

Neposredna povezava do sporočila: 44
14.3.2008 13:15:01   
Barachiel
tane če se boš kaj vozila skozi Domžale pojdi v trgovinico pri njihovi tovarni. Jaz sem jih tam kupila ravno včeraj user posted image in so super user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 45
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.