|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grizenje
24.10.2011 8:10:41   
natasarobi
Pozdrav!

Mali bo star 15m in zadnje čase grize vse povprek, najraje seveda mamico. Ni pa v vrtcu, temveč pri moji mami v varstvu.

Čisto vseeno je, kam ugrizne - me je že v vrat, ličnico, dojko (da ne govorim),...  Ugrizne kar tako - pride mimo in opa. Pozornosti ima dovolj - igrava se aktivno, bereva, pojeva,... Mu rečem, če mi da lupčka in on ops akcija. Mu rečem, da ne sme (vsakič sprot, včasih še povem zakaj ne), če rečem au, se zasmeji in bi ugriznil še enkrat itd. Enkrat me je ful in valda sem zatulila, pa še solze so se ulile, ne ni dost - ugriznil bi še enkrat. Da ne govorim koliko boli, ko ugrizne v vrat.

Če govorim in govorim nič ne pomaga, še če malo povzdignem glas je itak isto. Kaj naj storim? Vpitje po moje ne bo pomagalo, enkrat sem ga malo po riti nič user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grizenje
24.10.2011 8:34:18   
marjetica8
pri nas je blo tudi pri 15m tako obdobje. Če ga po riti itak ne pomaga - ga ne boli, ker ma plenico. Pri nas ga je mož enkrat ugriznu nazaj (za rokico) in mu pol ko je nehu tulit razložu v smislu "a vidiš zdej, kok to boli! tega ne smeš delat". Pa je nucalo en cajt, dokler ni pozabu...potem smo sklenili da ga ne bomo grizli, ker se nam to ne zdi glih najboljši vzgojni ukrep. Smo ga začeli nosit v kot in mu razlagali da se to ne dela. Pa je sčasoma nehu. Ma mislim da je nehu bolj zarad tega ker je šlo tisto obdobje mimo, kokr zaradi raznih ukrepov...

(odgovor članu natasarobi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Kaj je vzrok za več kot 200 primerov raka ...
HPV ni nov pojav, vendar so šele v zadnjih desetletjih raziskave razkrile njegovo povezavo z več vrstami raka, kar je pr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.