Grizenje (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

natasarobi -> Grizenje (24.10.2011 8:10:41)

Pozdrav!

Mali bo star 15m in zadnje čase grize vse povprek, najraje seveda mamico. Ni pa v vrtcu, temveč pri moji mami v varstvu.

Čisto vseeno je, kam ugrizne - me je že v vrat, ličnico, dojko (da ne govorim),...  Ugrizne kar tako - pride mimo in opa. Pozornosti ima dovolj - igrava se aktivno, bereva, pojeva,... Mu rečem, če mi da lupčka in on ops akcija. Mu rečem, da ne sme (vsakič sprot, včasih še povem zakaj ne), če rečem au, se zasmeji in bi ugriznil še enkrat itd. Enkrat me je ful in valda sem zatulila, pa še solze so se ulile, ne ni dost - ugriznil bi še enkrat. Da ne govorim koliko boli, ko ugrizne v vrat.

Če govorim in govorim nič ne pomaga, še če malo povzdignem glas je itak isto. Kaj naj storim? Vpitje po moje ne bo pomagalo, enkrat sem ga malo po riti nič [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

marjetica8 -> RE: Grizenje (24.10.2011 8:34:18)

pri nas je blo tudi pri 15m tako obdobje. Če ga po riti itak ne pomaga - ga ne boli, ker ma plenico. Pri nas ga je mož enkrat ugriznu nazaj (za rokico) in mu pol ko je nehu tulit razložu v smislu "a vidiš zdej, kok to boli! tega ne smeš delat". Pa je nucalo en cajt, dokler ni pozabu...potem smo sklenili da ga ne bomo grizli, ker se nam to ne zdi glih najboljši vzgojni ukrep. Smo ga začeli nosit v kot in mu razlagali da se to ne dela. Pa je sčasoma nehu. Ma mislim da je nehu bolj zarad tega ker je šlo tisto obdobje mimo, kokr zaradi raznih ukrepov...

Stran: [1]