|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grisova priloga
26.12.2008 11:31:13   
MIAAA30
Punce zdravo,

rabim pomoč za današnje kosilo. rada bi naredila grisovo prilogo pri golažu. Vem da se da se skuha gris in da v ozko posodo potem pa nareže na pravokotnike. A se gris isto naredi kot običajno ali pa se kaj doda, da bo bolj trd ali se da mogoče vse skupaj celo v pečico?

Nikjer ne najdem nič na to temo, zato lepo prosim za pomoč in lp,

mia

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grisova priloga
26.12.2008 11:39:39   
Šaki
prvič slišm za gris.

če pa misliš na gres,ga pa jz ponavad ne dajem zraven golaža,mi nekako ne gre no.
prej kakšno polento,kruhove cmoke.

sicer pa lahko narediš tudi polento ki je pečena

http://www.kulinarika.net/recept.asp?ID=9959

to za gres pa res še nism slišala.
mi ga mamo raje mlečnega.

_____________________________

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu MIAAA30)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Grisova priloga
26.12.2008 11:48:46   
MIAAA30
ja na gres mislim.

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Grisova priloga
26.12.2008 11:53:25   
Anonimen
Zdrobovi cmokiuser posted image
V vrelo, slano mleko daj košček margarine in zakuhaj zdrob( bolj na gosto). Ko je kuhan, ga prestavi v drugo posodo kjer se naj ohladi. V ohlajenega daj jajce ali dva in z rokami dobro pregneti. Oblikuj cmoke, in jih daj kuhati v vrel slan krop. Kuhaj 5 minut. Potem jih nežno poberi ven, in daj kot prilogo h golažu.
Med maso lahko daš peteršilj ali drobnjak(sesekljan).

(odgovor članu MIAAA30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Grisova priloga
26.12.2008 11:54:28   
Šaki
a seveda zdrobovi cmoki,to pa bo bolj prav ja...

_____________________________

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Grisova priloga
26.12.2008 19:55:26   
Eca
Bad girl - a ne piše na embalaži od Droge gor Gris? Gres je verjetno narečno?

_____________________________

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Grisova priloga
26.12.2008 20:19:48   
Šaki
joj no sj ni važno....

no sm šla pa prav pogledat pa piše Griz gor....

no v našem koncu rečemo gres.
se vsakič kaj novega naučim.user posted image

_____________________________

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Gluten oziroma žitarice uvajajte postopoma
Marsikateri starš je v dilemi, kako zgodaj lahko žita, ki vsebujejo gluten ponudi svojemu otroku, ki se na gosto hrano š...
Jedi, ki ustavljajo drisko
Preverite, s katerimi jedmi lahko preženete drisko pri otroku, ki pogosto spremlja gripozna in virusna obolenja oziroma ...




Sadje, zelenjava ali riž z mlekom?
пеперутка16

Kako ste začeli z uvajanjem goste hrane in ali ste zadovoljni s tem režimom in otrokovim odzivom? Najprej smo predstavili: