|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gripa
13.1.2011 11:40:05   
alenkica
Koliko časa približno traja vročina pri gripi?
Mama je imela vročino več kot en teden, zvišala se ji je šele pozno popoldne.
Zdaj sem tudi jaz zbolela v nedeljo in imam isto. Popoldne mi naraste vročina, vendar največ do 37,5°, ki nato čez nekaj ur sama pade. Ne pijem več Lekadola plus c, ker mi ni pomagal.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gripa
13.1.2011 11:58:40   
eva1
pa imate gripo, ali kakšno drugo virozo?
Moja sestra je lani imela to "tanovo gripo" je bila ene 5 dni ful boga(je rekla,d a jo je visoka vročina in neznosen kašlej ubijal), ampak potem pa je šlo počas na bolje...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2011 12:03:50   
Hope2
Pri gripi je ponavadi visoka vročina in ne pade kar sama od sebe, včasih še s tabletami težko zbiješ. Vse te boli, brez energije si, glavobolj, pa še en hud prehlad zraven prištej in kašelj.

Za tole ne bi rekla, da j egripa, ampak pač kaka virozica

http://www.ezdravje.com/si/pregri/

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 13.1.2011 12:05:59 >

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2011 12:34:23   
alenkica
Hvala obema za odgovor!

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.1.2011 13:09:22   
Vplanu
To je viroza. Pri nas imamo čisto isto.....user posted image Traja pa tudi več kot en teden. Pri otrocih pa se lahko razvije bronhitis.... Čimprejšnje okrevanje ti želim...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.1.2011 13:10:23   
Vplanu
Ops....če je prisoten tudi kašelj seveda...

(odgovor članu Vplanu)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.1.2011 13:46:46   
liliana
Jaz sem imela gripo enkrat....ne ta novo, tisto "normalno".....in sem mislila, da bom crknila....niti tvja nisem mogla gledat, ker samo ko sem premaknila oči, sem mislila, da mi bo glava počila od bolečin.....taka sem bila ene 4 dni, z vročino 39 in več....nato se je stanje počasi začelo izboljševati.....

Pa nobenega tamifluja nisem dobilauser posted image .....doktor je rekel naj samo počivam in naj niti ne hodim v ordinacijo, pijem čaj in vzamem kak lekadol, če bodo bolečine hude.......itak da lekadol tiste 4 dni nič ni pomagal......

Tak, da mislim, da ti nimaš gripe, če sodim po sebi in po tistih, ki so jo že imeli......

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.1.2011 16:28:08   
Alfabeta
Moj 7 letni sin naj bi jo preboleval ravno sedaj. Vročina visoka, vse ga boli, predvsem roke, noge in glava, pečejo ga oči, vrti se mu...Zdaj je šlo že na bolje, včeraj je bil že z manj vročine, danes pa spet raste user posted image Je pa tečen, no saj jaz bi bila tudi če bi morala cel teden ležatuser posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.1.2011 19:21:06   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: alenkica
Popoldne mi naraste vročina, vendar največ do 37,5°, ki nato čez nekaj ur sama pade. Ne pijem več Lekadola plus c, ker mi ni pomagal.

To nikol ni bila in nikol ne bo vrocina! Sploh ne pri odrasli osebi... prav tako se je ne rabi zbijat, dokler ni vsaj 38°C, ker je to obrambna funkcija... katerega ne smemo zavirat...

(odgovor članu alenkica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?