|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Grčija-julij, avgust?
8.7.2008 8:27:04   
beli
Zelo si želim iti v Grčijo, vendar pravijo, da je v juliju in avgustu tam prevroče, še posebej, da ni fajn za male otroke v takšni vročini- 2,5 leta je stara hčera. Sprašujem tiste, ki ste že bili z malimi otroci kako se je obneslo? Kaj ste počeli? Ste tudi kaj raziskovali? Kje ste bili? Najbolj hvalijo Rodos.

Lep pozdrav
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Grčija-julij, avgust?
8.7.2008 11:10:51   
ULLA K
druga polovica avgusta je že čisto znosna, prej pa je res peklensko vroče - razen če greste na kakšen vetovni otok - npr. severni del Kosa...
na Kosu je veliko zgodoviskih zadev za videt, plaže pa niso bogvekaj...pa pihlja skozi cel dan po malem, na severu pa zna res fajn pihat, tako da še v vodo ne moreš... je najdeš pristne grške taverne in prijazne ljudi. meni je bilo všeč.
zakintos - v laganasu fajn plaža, mivka in plitvo za otroke, a takšna gužva!!! Pa polno angležov..še restavracije imajo agleži v lasti! Nič kaj posebnega za videt... čeprav jaz sem se imela vseeno  fenomenalno :)
Kefalonija - meni osebno najboljši otok - super plaže, ljudje, res grško, saj tudi grki hodijo sem na dopust... ampak nujno rabiš avto, da vse vidiš! Mi smo šli kar s svojim avtom in se imeli super! Sem bi z otroki sigurno še šla! Samo ne izbrat mesta Lassi - največ agencij ima aranžmaje tam, a je voda ful mrzla, plaža pod vzpetino - moraš po stopnicah... priporočam skalo ali poros.

na rodosu pa še nisem bila, pa me tudi zelo  mika...

komaj čakam da grem spet v grčijouser posted image

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.7.2008 11:51:58   
viv_
Evo iz prve roke:

Bili konec julija / začetek avgusta na Krfu, Lefkasu, Kefaloniji in Zakintosu. Bili smo z avtom in šotorom. En otrok je bil star 2,5 let, jaz sem bila pa v 7 mesecu nosečnosti.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu ULLA K)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.7.2008 12:07:14   
nuala
Jaz ti ne priporočam Grčije poleti z malimi otroki, razen če boste v res dobrem hotelu z veliko notranjo klimatizirano igralnico in velikim vtrom s senco, igrali in bazenom za otročke.
Mi lani od srede junija do konca avgusta med 10.30 in 18 nismo hodili ven, otrokoma je bilo prevroče, bila sta razdražljiva in utrujena.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.7.2008 12:31:20   
Hope2
Bila v začetku avgusta na Krfu. Bila sva v šotoru in je bilo prijetno, čist nič prevroče. Otrok nisva imela, so pa bili zraven naju v šotorih, pa ni bilo videt, da bi jim bilo kaj hudegauser posted image . Šla sva s trajektom, kjer sem tudi videla dojenčke, no tam pa so se mi smililiuser posted image

Veliko je odvisno ali naletiš na vročinski val ali na normalno vroče pletje

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 8.7.2008 12:32:02 >

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.7.2008 12:44:44   
tinkamiška
bila v grčiji julija(santorini), avgusta(chios), septembera(Karpatos), ni bilo nikoli prevroče, ker povsod prijetno piha. lani smo bili v grčiji z izo(1,5 leta) in smo opoldan hodili spat v hotel(ker še tako spi čez dan), je pa res, da smo imeli kimatizirano sobo. za tri dni smo si sposodili avto(je imel klimo) in vandrali po otoku ne glede na dnevni čas in zelo uživali.

bi šla kadarkoli, če bi bili v hotelu, bi pa vzela sobo s klimo, če bi se le dalo.

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.7.2008 14:17:35   
kokoska007
IZVIRNO SPOROČILO: beli

Zelo si želim iti v Grčijo, vendar pravijo, da je v juliju in avgustu tam prevroče, še posebej, da ni fajn za male otroke v takšni vročini- 2,5 leta je stara hčera. 

Najbolj hvalijo Rodos.

meni je na grških otokih veliko bolj prijetno kot na jadranu. bolj vetrovno, manj soparno. med drugo in četrto je pa treba na kosilo v kakšno senčno restavracijo (ali pa v sobo).

rodos - pojdite, če mislite prevozit otok in si kaj ogledat. drugače pa na kakšen drug grški otok. rodos je prelep, da bi bili samo v enem kraju in ob hotelskem bazenu.

če boste šli po 15. avgustu ne bo nič prevroče

(odgovor članu beli)
Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2008 7:43:56   
Babsi
Mi gremo naslednji teden kampirat v Grčijo. Upam, da res vsaj malo pihlja, ker bodo temperature do 37C.user posted image user posted image user posted image

No, kljub temu sem sigurn, da se bomo imeli fajn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju
photo
Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od H...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?