ULLA K -> RE: Grčija-julij, avgust? (8.7.2008 11:10:51)
|
druga polovica avgusta je že čisto znosna, prej pa je res peklensko vroče - razen če greste na kakšen vetovni otok - npr. severni del Kosa... na Kosu je veliko zgodoviskih zadev za videt, plaže pa niso bogvekaj...pa pihlja skozi cel dan po malem, na severu pa zna res fajn pihat, tako da še v vodo ne moreš... je najdeš pristne grške taverne in prijazne ljudi. meni je bilo všeč. zakintos - v laganasu fajn plaža, mivka in plitvo za otroke, a takšna gužva!!! Pa polno angležov..še restavracije imajo agleži v lasti! Nič kaj posebnega za videt... čeprav jaz sem se imela vseeno fenomenalno :) Kefalonija - meni osebno najboljši otok - super plaže, ljudje, res grško, saj tudi grki hodijo sem na dopust... ampak nujno rabiš avto, da vse vidiš! Mi smo šli kar s svojim avtom in se imeli super! Sem bi z otroki sigurno še šla! Samo ne izbrat mesta Lassi - največ agencij ima aranžmaje tam, a je voda ful mrzla, plaža pod vzpetino - moraš po stopnicah... priporočam skalo ali poros. na rodosu pa še nisem bila, pa me tudi zelo mika... komaj čakam da grem spet v grčijo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
|
|
|
|