|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gonal F
2.4.2005 7:43:55   
gven
LP vsem skupaj!

Zanima me če bi mi lahko katera od vas deklet povedala kaj več o injekcijah Gonal F.
Zanima me kako ste jih ve jemale oz. koliko časa?

Meni jih je predpisal za 5 dni, od danes naprej, zjutraj.

Glede na to da na shemi terapje piše 2 oz. Z, ne vem ali naj to pomeni zjutraj ali 2 x na dan. Rekel mi je naj jih jemljem zjutraj, 6. dan jemanja imam pa UZ.
Doza, ki jo imam predpisano je 150.

Hvala vam in lep sončen dan vam želim!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Gonal F
2.4.2005 10:29:57   
GoYa
Predvidevam, da si v postopku OBMP.
Gonal spodbuja rast jajčec. Koliko časa ga jemlješ, je odvisno od odziva na injekcije. Jaz sem ga v tem postopku jemala kar 16 dni (v prvem postopku pa 7 dni manj).
6. dan, ko boš imela UZ ti jih bo dr. predpisal še za naprej. Mogoče ti tudi poveča dozo, če se boš slabo odzivala.

Tista 2 na shemi pomeni dve ampuli, kar je enako 150 IE. Jemlješ ga pa 1x na dan, vsak dan približno ob enaki uri. Jaz sem ga zjutraj. Moj :love: mi ga je dajal v trebuh, ker je zdaj nek nov patent injekcije :bravo:, lani sem ga pa dobivala v rit.

A si pri Rešu?

LP

(odgovor članu gven)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Gonal F
2.4.2005 12:05:44   
Tina76
Tudi jaz si apliciram Gonal F že pet dni. V torek imam pa UZ. Postopek je tak kot ga je opisala Goya. Piknem se kar sama v trebuh. Tu v MB-ju imamo Gonal v obliki peresnika in stvar mi je bila na začetku dokaj odvratna, sedaj ko sem se pa navadila mi je pa OK. Apliciram si pa 225 oz. 3 enote Gonala. Komaj čakam, da mine in da grem na punkcijo. Fino, da nas je kar nekaj, da bomo skupaj držale pesti in se bodrile. Za vse nas pa želim :modri:.

LP s sončne a ne pretople Štajerske.

Tina

(odgovor članu gven)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Gonal F
3.4.2005 10:47:04   
gven
Hvala vama za informacije.
GoYa da pri dr. Rešu sem.
Poleg Gonal F imam tudi klomifen 2 x na dan.
Je bilo to vse tako na hitro, pa sem si o tem želela vedeti še kaj več.
Hvala vama

(odgovor članu gven)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Gonal F
3.4.2005 10:50:42   
gven
Joj kok sem bla hitra!?
Res je fino, da nas je kar nekaj, upam da nam bo tokrat uspelo, saj mislim da je že čas zato!

Držim pesti za vse nas in na veliko :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:

LP in lep sončen dan še naprej

(odgovor članu gven)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Gonal F
3.4.2005 20:16:59   
miska2004
Ojla punce, upam da ne bom butasta, ampak v katerem postopku umetne pa ste??
Nama preostane ICSI..

Hvala za odgovor, lp :angel:

(odgovor članu gven)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Gonal F
3.4.2005 21:36:26   
GoYa
Zakaj bi bila butasta.
Tudi midva sva v ICSI. Tokrat poskušamo tretjič, sicer je bil en poskus vmes z zamzrnjenčkom, tako da je uradno 2. postopek.

(odgovor članu gven)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Gonal F
4.4.2005 7:49:54   
klarisa
Tudi jst sem trenutno 5 dan na gonalu (3amp.oz.225)+ suprefact na 8 ur..jutri imam prvi UZ, da vidmo kakšno je stanje..Punkcijo pa računam tam nekje konec drugega tedna, ker pr meni zlo počas rastejo ponavadi...

Veliko sreče!!

pa pa :sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu gven)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Gonal F
4.4.2005 10:54:07   
GoYa
Klarisa :miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu gven)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?