Gonal F (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

gven -> Gonal F (2.4.2005 7:43:55)

LP vsem skupaj!

Zanima me če bi mi lahko katera od vas deklet povedala kaj več o injekcijah Gonal F.
Zanima me kako ste jih ve jemale oz. koliko časa?

Meni jih je predpisal za 5 dni, od danes naprej, zjutraj.

Glede na to da na shemi terapje piše 2 oz. Z, ne vem ali naj to pomeni zjutraj ali 2 x na dan. Rekel mi je naj jih jemljem zjutraj, 6. dan jemanja imam pa UZ.
Doza, ki jo imam predpisano je 150.

Hvala vam in lep sončen dan vam želim!!!!

GoYa -> Gonal F (2.4.2005 10:29:57)

Predvidevam, da si v postopku OBMP.
Gonal spodbuja rast jajčec. Koliko časa ga jemlješ, je odvisno od odziva na injekcije. Jaz sem ga v tem postopku jemala kar 16 dni (v prvem postopku pa 7 dni manj).
6. dan, ko boš imela UZ ti jih bo dr. predpisal še za naprej. Mogoče ti tudi poveča dozo, če se boš slabo odzivala.

Tista 2 na shemi pomeni dve ampuli, kar je enako 150 IE. Jemlješ ga pa 1x na dan, vsak dan približno ob enaki uri. Jaz sem ga zjutraj. Moj :love: mi ga je dajal v trebuh, ker je zdaj nek nov patent injekcije :bravo:, lani sem ga pa dobivala v rit.

A si pri Rešu?

LP

Tina76 -> Gonal F (2.4.2005 12:05:44)

Tudi jaz si apliciram Gonal F že pet dni. V torek imam pa UZ. Postopek je tak kot ga je opisala Goya. Piknem se kar sama v trebuh. Tu v MB-ju imamo Gonal v obliki peresnika in stvar mi je bila na začetku dokaj odvratna, sedaj ko sem se pa navadila mi je pa OK. Apliciram si pa 225 oz. 3 enote Gonala. Komaj čakam, da mine in da grem na punkcijo. Fino, da nas je kar nekaj, da bomo skupaj držale pesti in se bodrile. Za vse nas pa želim :modri:.

LP s sončne a ne pretople Štajerske.

Tina

gven -> Gonal F (3.4.2005 10:47:04)

Hvala vama za informacije.
GoYa da pri dr. Rešu sem.
Poleg Gonal F imam tudi klomifen 2 x na dan.
Je bilo to vse tako na hitro, pa sem si o tem želela vedeti še kaj več.
Hvala vama

gven -> Gonal F (3.4.2005 10:50:42)

Joj kok sem bla hitra!?
Res je fino, da nas je kar nekaj, upam da nam bo tokrat uspelo, saj mislim da je že čas zato!

Držim pesti za vse nas in na veliko :duda::duda::duda::duda::duda::duda::duda:

LP in lep sončen dan še naprej

miska2004 -> Gonal F (3.4.2005 20:16:59)

Ojla punce, upam da ne bom butasta, ampak v katerem postopku umetne pa ste??
Nama preostane ICSI..

Hvala za odgovor, lp :angel:

GoYa -> Gonal F (3.4.2005 21:36:26)

Zakaj bi bila butasta.
Tudi midva sva v ICSI. Tokrat poskušamo tretjič, sicer je bil en poskus vmes z zamzrnjenčkom, tako da je uradno 2. postopek.

klarisa -> Gonal F (4.4.2005 7:49:54)

Tudi jst sem trenutno 5 dan na gonalu (3amp.oz.225)+ suprefact na 8 ur..jutri imam prvi UZ, da vidmo kakšno je stanje..Punkcijo pa računam tam nekje konec drugega tedna, ker pr meni zlo počas rastejo ponavadi...

Veliko sreče!!

pa pa :sloncek::sloncek::sloncek:

GoYa -> Gonal F (4.4.2005 10:54:07)

Klarisa :miska::miska::miska::miska::miska:

Stran: [1]