|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gliste
3.10.2006 8:39:19   
NANA123
Sem v 34.tednu nosečnosti pa me zanima če je slučajno kakšna imela gliste v času nosečnosti.Kaj pomaga,da ne bi škodovalo otroku zdravila baje ne smem ker je strupen kaj alternativnega ali ima katera izkušnjo nana 123 hvala 

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 28.9.2007 16:55:20 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GLISTE
3.10.2006 8:41:09   
Mina1
Ja sama na svojo reko ne delaj nič, pač pa pokliči G, da pove in predpiše neko zdravilo.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.10.2006 8:42:46   
DORI
Če lahko, pojej ful česna. Res pomaga in sigurno ne bo nič škodilo otročku.

Čas ne čaka nikogar.
Uživaj vsak trenutek, ki ti ostane,
kajti ta ima vrednost

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.10.2006 9:35:39   
Samoyedka
Pa kvalitetno bučno olje jih tudi menda odžene, ne vem pa če vsebuje kaj, kar bi lahko škodilo plodu. Vsekakor takoj k zdravniku!

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu DORI )
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.10.2006 9:52:13   
Petraa
NANA,če imaš družinske člane ,naj gredo tudi oni k zdravniku,saj jih lahko imajo tudi oni preko tebe.
Sicer pa plodu od 14 tedna ne škodi tole zdravilo, Vermox (mebendazol),tako da kar povej splošnemu zdraviku naj ti ga da.
ne prehaja v kri ,tako da je tole za nosečnice
Upam,da sem kaj pomagala user posted image

(odgovor članu Samoyedka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.10.2006 9:54:53   
emaa
Takoj do svojega zdravnika, da pogleda kaj ti lahko predpiše. Ni pa najbolje imeti gliste med nosečnostjo. Jih je moj dobil, pa je moj zdravnico skrbelo, da jih ne dobim še jaz. Samo zdravljenje pa ni zaželjeno.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.10.2006 9:59:26   
Petraa
emamair ,gliste ne škodujejo plodu!!So samo neprijetna nadloga za mamico 

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.10.2006 12:16:19   
emaa
saj nisem rekla, da škodujejo plodu, samo zdravniki pa vseeno niso navdušeni, če jih dobijo nosečnice, tako kot vsako drugo bolezen je tudi to potrebno zdraviti na primeren način, ne pa sam doma.

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.10.2006 12:41:26   
Petraa
Emamair veliko je ginekologov in zdravnikov ,ki dobesedno niso za tale poklic,ki ga opravljajo.
Za " brezvezne" stvari jih skrbi,a ko je kaj resnega pa ni nič od njih,te pošljejo domov ,brez zdravil,ti dajo neresnične izjave,kot da smo v starem veku.
Tako da hvala bogu da obstajajo forumu,kjer si pomagamo a ne?! user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.9.2007 21:22:45   
inks
Zdravo, tudi jaz imam probleme z glistami... zato me zanima če lahko jem tablete Vermox in hkrati dojim 11 mesečnega otroka. Prosim za odgovor NUJNO!!!!

(odgovor članu Petraa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.9.2007 12:14:17   
kesi
Ravno zadnjič sem brala o glistah in je pisalo, da zelo pomaga pitje korenčkovega soka oz. da pojeste 2 do 3 surove korenčke na dan.

KESI

(odgovor članu inks)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.9.2007 15:40:50   
suzanamai
Mene pa zanima kako ste jih dobile. Sicer se spomnim, da sem jih imela kot otrok, sedaj sem pa mislila, da jih ni več mogoče dobit ob normalni higieni. hudo

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu kesi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.10.2007 10:56:17   
Biba_24
Joj ženske, kaj res nobena ne ve, kako jih je dobila? Mene (in prepričana sem, da še veliko ostalih punc) tudi full zanima, če se da temu kako izogniti oz. že vnprej preprečiti da bi jih dobila, ker po vsej verjetnosti ni ravno prijetno. Slišala sem nekje, da jih lahko dobiš (se nalezeš) tudi od psa user posted image Res bi bile hvaležne za kak odgovor!

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.10.2007 13:03:42   
t*e*j*k*a

Jaz pa poznam eno k je rodila zdravo punčko ampak so po enem mesecu ugotovili da ima gliste (tiste ful male k se ne vidijo) in jih je dobila od svoje mamice.
Tako da verjetno se to prenese od mame na otroka al kako??

(odgovor članu Biba_24)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.10.2007 14:20:47   
malamalinca
jaz sem tudi slišala, da česna gliste ne marajo...

Moji fantje in mala princeska so moj največji zaklad!

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.10.2007 15:30:52   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: t*e*j*k*a
Tako da verjetno se to prenese od mame na otroka al kako??

Normalno.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Gliste
2.10.2007 16:13:43   
Anonimen
Gliste so zelo nalezljive. Ko se okuž en od članov družine, je potrebno zdravljenje vseh. Zraven tega pa je potrebno uvesti dodatne higienske postopke. Temeljita higiena rok, jutranje umivanje okoli anusne odprtine, vsakodnevno sesanje in mokro čiščenje, pranje erila na visoki temp. in likanje, prezračevanje sob, ker svetloba uničuje jajčeca.
Ko sprašujete, kako je možna okužba kljub čistim rokam. Jajčeca se nahajajo tudi v prahu, zraku... Tako, da je velika možnost okužbe.

(odgovor članu NANA123)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.3.2008 0:07:13   
boruut
Zdravo;

nisem sicer za pisat tem o otrocih, vendar sem našel ta forum, pa bi tu vprašal, kako se človek reši glist. Če se da brez tablet. Bral sem za česen da pomaga - ampak meni ni. Ni jih ganilo - koliko ga je treba spravit vase in v kaki obliki? So še kake druge opcije bolj sigurne?

Hvala:-)

(odgovor članu NANA123)
Neposredna povezava do sporočila: 18
25.3.2008 3:20:58   
Lunc_a
gliste se dobi preko umazanih rok.pri otroku je pomembno da se gliste odpravi,ker mu kradejo hrano in zato tudi otrok ne more pravilno  in lepo napredovati
Inks lahko dojiš in vzameš vermoxuser posted image

(odgovor članu boruut)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?