|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gledanje športa na TV
7.10.2005 9:59:01   
paris
Kot mogoče nekatere že veste, sem strastna športna navijačica! po TV gledam večino športnih prenosov- če le imam čas. Moj partner in sin na srečo nimata nič proti, tudi njiju sem že "okužila". Skratka, kadar je kakšen športni prenos se ve kaj se bo gledalo. Čeprav gledam vse živo, imam najraje nogomet, košarko, hokej in smučarske skoke.Komaj že čakam jutrišnjo nogometno tekmo!user posted image
Kaj pa ve?

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gledanje športa na TV
7.10.2005 10:03:43   
CatJa
Hehe, to je ena mojih redkih rekreacij, poleg pomivanja posode, pucanje bajte, vsakodnevno vzdigovanje 9,5 kilske uteži - beri Jana user posted image . Tako da ja, se kar športno udejstvujem user posted image .

Najraje gledam smučanje, rokomet, atletiko, tenis ......... Me potem vse mišice bolijo.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.10.2005 10:05:59   
soncece24
Pri nas je pa ravno obratno. Moj navija, se dere, tak da ga 3 ulice stran slišijo, jaz pa se tačas nekam zavlečem, po navadi za računalnik, ker nisem ravno neki športni navdušenec.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.10.2005 10:19:18   
Anonimen
Ja sem včasih šport blazno rada gledala, sem vedno bila športnica po duši, že dolgo nazaj tudi s telesom. Ker pa je zadnja leta naneslo tako, da ravno na pretek časa za TV, me je, priznam, malo minilo. Pa vendar zelo pogrešam tiste čase, ko mi je šport toliko pomenil. Upam, da bom kdaj spet nazaj notri prišla.

(odgovor članu soncece24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.10.2005 12:07:37   
viv_
Jaz rada gledam atletiko, umetnostno drsanje, gimnastiko in snooker (če to štejemo pod šport).

Super mi je pa na Eurošportu ali DSFu gledat kakšno eksotiko, kot so skoki v vodo, lani ko sva oba ležala z gripo sva gledala SP v bob-u...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.10.2005 12:14:16   
Marogica
Športa sploh ne maram, po TV pa ga tudi ne gledam. Še dobro,da imamo 3 TV, da vsak lahko to gleda, kar mu paše (mož šport, tamali risanke-DVD, jaz pa vse ostalo).
SEm pa do nekje 6 let nazaj noro rada gledala tenis in formulo 1. Nisem zamudila nobene dirke, tudi ob 4h zjutraj sem se vstala, če je bilo potrebno.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.10.2005 12:52:54   
zoya_
Jaz sem vedno spremljala Katančevo četo na TVju ali pa v živo na štadionu. Parkrat sem šla na košarko v Tivoli, tudi na hokej, pa formulo rada gledam... pa smučanje tud... tko ta B. Mullerja navijam user posted image

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.10.2005 13:28:11   
Anonimen
jaz ponavadi pogledam tenis, smučanje in atletiko. Ostale športe pa čisto odvisno kdo igra,predvsem če so naši dobri.

(odgovor članu zoya_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
7.10.2005 19:30:55   
kapica
Mi smo kot druzina, ze dolgih nekaj let nazaj, gledali smucanje, ko so bile nase smucarke tako dobre. Tega se fajn spomnim.
Drugace me sport skoraj nikoli ni posebej zanimal, gledam pa sedaj zelo rada umetnostno drsanje, sploh pa plese,standardne in latinoameriske. To se mi zdi ful lepo. Sicer pa tudi to vidim samo ce slucajno vklopim, ampak takrat se prav vsedem zraven in uzivam.

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.10.2005 19:35:03   
ZARA
Edini šport, ki ga gledam je snooker na Eurosportu...
Vedno pa spremljam velika tekmovanja (SP, OI...)

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.10.2005 23:55:41   
Pi-kica 1
Uf, včasih ni bilo tekme, ki je jaz ne bi videla. Poznala sem vse igralce, tako pri rokometu, kot košarki, nogometu, hokeju... Mož pa ravno kontra, njemu je šport zadnja zanimiva stvar na svetu. Aja, ob nedeljah gleda formulo 1, če ne zaspi zraven.
Odkar imamo dojenčka, pa žal za televizijo več ni ravno veliko časa, tiste evforije pa tudi ni več. Saj še rada pogledam kakšno tekmo, če pa je ne, pa tudi nič hudega.

LP

Pi-kica

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.10.2005 7:52:53   
Urška//
ja mene je pa moj okužil,mam najraje nogomet in tudi jaz komaj čakam danes na tekmo in punce ful morte navijat,ker je moj user posted image  ful opasno stavil na SLOVENIJO
najraje pa gledam Bayern M. ker mi je ful všeč Ballackuser posted image

user posted image

Urška in Lara(10.05.2005) in Nejc(17.10.2008)

(odgovor članu Pi-kica 1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.10.2005 2:55:10   
.ču
Hokej je No.1 kr se mene tiče,poj pa smučanje(Jure Košir je bil moj sošolc v prvem razredu,k je že vse znal je druzga preskoču,pa Brezavšček in Pavlovčič-no ona dva nista preskočilauser posted image )...fuzbal pa samo Evropsko al pa Svetovno prvenstvo...

What's up :)

(odgovor članu Urška//)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?