Gledanje športa na TV (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

paris -> Gledanje športa na TV (7.10.2005 9:59:01)

Kot mogoče nekatere že veste, sem strastna športna navijačica! po TV gledam večino športnih prenosov- če le imam čas. Moj partner in sin na srečo nimata nič proti, tudi njiju sem že "okužila". Skratka, kadar je kakšen športni prenos se ve kaj se bo gledalo. Čeprav gledam vse živo, imam najraje nogomet, košarko, hokej in smučarske skoke.Komaj že čakam jutrišnjo nogometno tekmo![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]
Kaj pa ve?

CatJa -> RE: Gledanje športa na TV (7.10.2005 10:03:43)

Hehe, to je ena mojih redkih rekreacij, poleg pomivanja posode, pucanje bajte, vsakodnevno vzdigovanje 9,5 kilske uteži - beri Jana [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Tako da ja, se kar športno udejstvujem [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image].

Najraje gledam smučanje, rokomet, atletiko, tenis ......... Me potem vse mišice bolijo.

soncece24 -> RE: Gledanje športa na TV (7.10.2005 10:05:59)

Pri nas je pa ravno obratno. Moj navija, se dere, tak da ga 3 ulice stran slišijo, jaz pa se tačas nekam zavlečem, po navadi za računalnik, ker nisem ravno neki športni navdušenec.

Anonimen -> RE: Gledanje športa na TV (7.10.2005 10:19:18)

Ja sem včasih šport blazno rada gledala, sem vedno bila športnica po duši, že dolgo nazaj tudi s telesom. Ker pa je zadnja leta naneslo tako, da ravno na pretek časa za TV, me je, priznam, malo minilo. Pa vendar zelo pogrešam tiste čase, ko mi je šport toliko pomenil. Upam, da bom kdaj spet nazaj notri prišla.

viv_ -> RE: Gledanje športa na TV (7.10.2005 12:07:37)

Jaz rada gledam atletiko, umetnostno drsanje, gimnastiko in snooker (če to štejemo pod šport).

Super mi je pa na Eurošportu ali DSFu gledat kakšno eksotiko, kot so skoki v vodo, lani ko sva oba ležala z gripo sva gledala SP v bob-u...

Marogica -> RE: Gledanje športa na TV (7.10.2005 12:14:16)

Športa sploh ne maram, po TV pa ga tudi ne gledam. Še dobro,da imamo 3 TV, da vsak lahko to gleda, kar mu paše (mož šport, tamali risanke-DVD, jaz pa vse ostalo).
SEm pa do nekje 6 let nazaj noro rada gledala tenis in formulo 1. Nisem zamudila nobene dirke, tudi ob 4h zjutraj sem se vstala, če je bilo potrebno.

zoya_ -> RE: Gledanje športa na TV (7.10.2005 12:52:54)

Jaz sem vedno spremljala Katančevo četo na TVju ali pa v živo na štadionu. Parkrat sem šla na košarko v Tivoli, tudi na hokej, pa formulo rada gledam... pa smučanje tud... tko ta B. Mullerja navijam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Anonimen -> RE: Gledanje športa na TV (7.10.2005 13:28:11)

jaz ponavadi pogledam tenis, smučanje in atletiko. Ostale športe pa čisto odvisno kdo igra,predvsem če so naši dobri.

kapica -> RE: Gledanje športa na TV (7.10.2005 19:30:55)

Mi smo kot druzina, ze dolgih nekaj let nazaj, gledali smucanje, ko so bile nase smucarke tako dobre. Tega se fajn spomnim.
Drugace me sport skoraj nikoli ni posebej zanimal, gledam pa sedaj zelo rada umetnostno drsanje, sploh pa plese,standardne in latinoameriske. To se mi zdi ful lepo. Sicer pa tudi to vidim samo ce slucajno vklopim, ampak takrat se prav vsedem zraven in uzivam.

ZARA -> RE: Gledanje športa na TV (7.10.2005 19:35:03)

Edini šport, ki ga gledam je snooker na Eurosportu...
Vedno pa spremljam velika tekmovanja (SP, OI...)

Pi-kica 1 -> RE: Gledanje športa na TV (7.10.2005 23:55:41)

Uf, včasih ni bilo tekme, ki je jaz ne bi videla. Poznala sem vse igralce, tako pri rokometu, kot košarki, nogometu, hokeju... Mož pa ravno kontra, njemu je šport zadnja zanimiva stvar na svetu. Aja, ob nedeljah gleda formulo 1, če ne zaspi zraven.
Odkar imamo dojenčka, pa žal za televizijo več ni ravno veliko časa, tiste evforije pa tudi ni več. Saj še rada pogledam kakšno tekmo, če pa je ne, pa tudi nič hudega.

LP

Pi-kica

Urška// -> RE: Gledanje športa na TV (8.10.2005 7:52:53)

ja mene je pa moj okužil,mam najraje nogomet in tudi jaz komaj čakam danes na tekmo in punce ful morte navijat,ker je moj [sm=love.gif] ful opasno stavil na SLOVENIJO
najraje pa gledam Bayern M. ker mi je ful všeč Ballack[sm=smiley2.gif]

[sm=smiley20.gif]

.ču -> RE: Gledanje športa na TV (10.10.2005 2:55:10)

Hokej je No.1 kr se mene tiče,poj pa smučanje(Jure Košir je bil moj sošolc v prvem razredu,k je že vse znal je druzga preskoču,pa Brezavšček in Pavlovčič-no ona dva nista preskočila[sm=smiley2.gif])...fuzbal pa samo Evropsko al pa Svetovno prvenstvo...

Stran: [1]