Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ginekolog opazil "senco" na obe... 17.3.2008 22:28:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Po moje gre za votli sistem ledvic, ki je kar pogost, sploh pri fantkih. Voda se vrača nazaj v ledvička. Upam, da ti podrobna preiskava prinese dobre rezultate,v nasprotnem primeru žal čaka dojenčka operativni poseg.
|
|
|
|
RE: Ginekolog opazil "senco" na obe... 17.3.2008 22:41:45
|
|
|
|
CatJa
|
Ja, mojemu je zadnjič to odkrila na eni ledvički, v sredo imam kontrolo, da vidijo, če se širi.
|
|
RE: Ginekolog opazil "senco" na obe... 18.3.2008 8:42:05
|
|
|
|
madela
|
Moj sine se je rodil s to napako in sicer samo na eni ledviči. Odkrili so mu jo komaj v porodnišnici. V času nosečnosti ni nihče nič rekel. Napotili so me na kontrolo k nefrologu,to je bilo čez en mesec in takrat je bilo vse ok. Torej se je luknjica,kot so rekli sama zarastla. So pa mi povedali,da so pri takih otrocih bolj pogosti uroinfekti in če so res zelo pogosti se odločijo za operacijo. Po drugi strani pa ni nujno,da bi se težave sploh pojavljale. Je čist odvisno od vsakega posameznika posebej. Upaj na najboljše in srečno!
|
|
|
|
RE: Ginekolog opazil "senco" na obe... 18.3.2008 8:49:03
|
|
|
|
barbara73
|
upam, da ne bo potreben operativni poseg, hvala vase odgovore! barbara
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?