|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GUČA
4.8.2005 16:18:34   
Nani-nani
Zanima me, če katera gre v Gučo?
Moj mož je prišel iz službe, z željo, da greva v Gučo.
Skoraj me je kap. Vedno sem doma z mojimi fanti in niti več kot dve ure še ni nobeden čuval našo malo štruco.
On pa z idejo, da bi šla kar za dva dni v Gučo. Ne vem ali je z mano kaj narobe ali z njim, saj ne morem nekomu zaupati otroka, če ga še ni nikoli čuval, hranil, dajal spat.... čuvala bi ga naj tašča.
Vem, da ni prav, da so otroci in starši navezani tako en na drugega, vendar če pa nima noben želje, da bi čuval naše malčke.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   GUČA
4.8.2005 16:22:10   
MarijaPo
Ja, morda bi ti malo sprostitve v Guci dobro delo in tudi prav je, da se kdaj pa kdaj locis od otroka. Koliko pa je star? Ce je se zelo majhen, ne bo dobro.
Jaz se spomnim, da je mene moja mama z avionom posiljala k babici v Srbijo, ko sem bila se tako majhna, da so me stevardese po rokah nosile in je bilo cisto ok, mislim, nimava ne jaz ne mama kaksnih posledic. :)

(odgovor članu Nani-nani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   GUČA
4.8.2005 16:26:40   
Nani-nani
Starejši je devet let, ta mlajši pa osem mesecev.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   GUČA
4.8.2005 16:32:11   
MarijaPo
Ce si zelis jet, potem pojdi, ne pa takoj izkljucit moznosti, da si mogoce le zelis jet.

Ce bos sla, ti zelim veliko zabave (srbi so zakon kar se tega tice!) :sloncek: , ce pa bos ostala doma, se pa fino imej z narascajem :duda:

:)

Neposredna povezava do sporočila: 4
   GUČA
4.8.2005 18:00:36   
Naja31
Moj :duda: je sicer sele 4 mesece, ampak mocno dvomim, da ga bom pri osmih mesecih ze komu pustila za vikend. No, lahko da se motim. Naj se bolj izkusene mamice napisejo.

Neposredna povezava do sporočila: 5
   GUČA
4.8.2005 20:55:42   
SaaS
Moj mož se je ravnokar odpravil od doma s kolegi v Gučo za tri dni. Jaz sem pa ostala doma z malim sončkom, 9 mesecev starim. Sem mu kar malo fovš za tale izlet, ampak v bistvu sploh nisem razmišljala, da bi šla zraven in malega pustila za tri dni samega pri babicah. Sploh ga pa še dojim in je to še dodatna ovira. Pa se ne sekiram, pa kakšno drugo leto, ko bojo otroci mal večji.
Je pa moja prijateljica pustila 10 mesecev starega sina pri babici in šla z ostalimi otroci smučat za en teden. Nobenmu nič ne fali. Vsi so se imeli fajn, oni na smučanju, mali pa tudi pri babici, ki ga je cel teden crkljala.

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......