GUČA (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Nani-nani -> GUČA (4.8.2005 16:18:34)

Zanima me, če katera gre v Gučo?
Moj mož je prišel iz službe, z željo, da greva v Gučo.
Skoraj me je kap. Vedno sem doma z mojimi fanti in niti več kot dve ure še ni nobeden čuval našo malo štruco.
On pa z idejo, da bi šla kar za dva dni v Gučo. Ne vem ali je z mano kaj narobe ali z njim, saj ne morem nekomu zaupati otroka, če ga še ni nikoli čuval, hranil, dajal spat.... čuvala bi ga naj tašča.
Vem, da ni prav, da so otroci in starši navezani tako en na drugega, vendar če pa nima noben želje, da bi čuval naše malčke.

MarijaPo -> GUČA (4.8.2005 16:22:10)

Ja, morda bi ti malo sprostitve v Guci dobro delo in tudi prav je, da se kdaj pa kdaj locis od otroka. Koliko pa je star? Ce je se zelo majhen, ne bo dobro.
Jaz se spomnim, da je mene moja mama z avionom posiljala k babici v Srbijo, ko sem bila se tako majhna, da so me stevardese po rokah nosile in je bilo cisto ok, mislim, nimava ne jaz ne mama kaksnih posledic. :)

Nani-nani -> GUČA (4.8.2005 16:26:40)

Starejši je devet let, ta mlajši pa osem mesecev.

MarijaPo -> GUČA (4.8.2005 16:32:11)

Ce si zelis jet, potem pojdi, ne pa takoj izkljucit moznosti, da si mogoce le zelis jet.

Ce bos sla, ti zelim veliko zabave (srbi so zakon kar se tega tice!) :sloncek: , ce pa bos ostala doma, se pa fino imej z narascajem :duda:

:)

Naja31 -> GUČA (4.8.2005 18:00:36)

Moj :duda: je sicer sele 4 mesece, ampak mocno dvomim, da ga bom pri osmih mesecih ze komu pustila za vikend. No, lahko da se motim. Naj se bolj izkusene mamice napisejo.

SaaS -> GUČA (4.8.2005 20:55:42)

Moj mož se je ravnokar odpravil od doma s kolegi v Gučo za tri dni. Jaz sem pa ostala doma z malim sončkom, 9 mesecev starim. Sem mu kar malo fovš za tale izlet, ampak v bistvu sploh nisem razmišljala, da bi šla zraven in malega pustila za tri dni samega pri babicah. Sploh ga pa še dojim in je to še dodatna ovira. Pa se ne sekiram, pa kakšno drugo leto, ko bojo otroci mal večji.
Je pa moja prijateljica pustila 10 mesecev starega sina pri babici in šla z ostalimi otroci smučat za en teden. Nobenmu nič ne fali. Vsi so se imeli fajn, oni na smučanju, mali pa tudi pri babici, ki ga je cel teden crkljala.

Stran: [1]