|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GLAVOBOL V NOSEČNOSTI
16.3.2006 16:36:17   
matahari
Pozdravljene vse user posted image ,
sem v 14 tednu user posted image in do zdaj razen slabosti je bilo vse ok.Od nedelje pa me že strašno boli glava in to tako, da več ne vem kaj bi sama s seboj..pa sem poslala na med.over.net vprašanje in mi je ga. Prelec odgovorila, da moram takoj k zdravniku..Pa pokličem svojega ginekologa (by the way zelo priznan) in mi reče: ja ne vem kaj bi to blo, če ne bo bolje pojdite na urgenco..seveda sem zelo razočarana...saj ne da paniciram ampak ob tem hudem glavobolu imam tudi povišano telesno temperaturo, malo bolj kot je normalno in noge me bolijo..lahko gre mogoče tudi za kakšno virozo..ne vem skrbi me, da ne bi bilo kaj narobe z user posted image ..A ima katera od vas podobne izkušnje?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GLAVOBOL V NOSEČNOSTI
16.3.2006 16:44:39   
Kalina
Jaz sem imela vsakodnevne, celodnevne, grozne glavobole, nic ni pomagalo. Po nekaj pregledih, tudi pri nevrologu, so ugotovili naj bi bili hormonsko pogojeni. Tam nekje v 20t so kar sami od sebe prenehali. upam, da bo pri tebi cimprej boljse.

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2006 18:58:08   
yennika
Mogoče pa si dehidrirana, ker premalo piješ in imaš zato prenizek pritisk. Poskušaj popiti veliko tekočine-najbolje vode- in boš videla kak bo potem.

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2006 19:48:07   
Dejča
Tudi sama sem imela v 2. in 3. mesecu user posted image  grozne glavobole, kot da bi cel svet nosila na glavi. Po prvem tromesečju pa je minilo samo od sebe in sem do konca kar prekipevala od energije. Upam, da bo tako tudi pri tebi. Vrag je, ker ne smeš nič vzeti. No, jaz sem enkrat en lekadol.

(odgovor članu yennika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2006 20:16:34   
KODA
Kaj pa gibanje po svežem zraku.A misliš,da ne bi pomagalo?Pa malo sprostitve.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2006 20:21:26   
Mina1
Probaj več počivati, sprehodi dobro denejo, pa vedno lahko vzameš Lekadol, česa drugega pa res ne smeš in tako.

Pa veliko pij. Vem, kako se počutiš, tudi jaz sem imela grozne glavobole.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2006 20:27:02   
Anonimen
Moja teta je imela blazne migrene, po cel teden je preležala v temi ob teh napadih. Pomagalo ji ni nič, pa je poskusila veliko različnih stvari. Potem pa ji je zadnjič moja mati prinesla neke kapljice od Justa, za katere so ji rekli, da pomagajo, če si jih vmasiraš v senca ... In res so kapljice  pomagale. Neverjetno! Teta je v devetih nebesih, do zdaj so ji pomagala pri treh napadih.
Lahko jo vprašam, katere kapljice so bile, če te zanima. Jaz v te stvari ne verjamem preveč, ampak tole pa očitno deluje.

(odgovor članu Mina1)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2006 20:45:39   
matahari
Prosim vprašaj jo katere kaplice od justa so, ker me tole res totalno ubija..pa hvala vsem za izkušnje in dobre želje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2006 6:51:16   
LARIKA
Sicer nisem noseča,me je pa že zdej strah napadov migrene ker jih imam zelo zelo pogosto in ne vem kako se bom te nadloge branila ko bom noseča,zato SPlišni lepo prosim če se res pozanimaš za te kapljice,mogoče bo to tudi meni kaj pomagalo,..
Hvala user posted image

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2006 12:26:34   
ANDREJA 75
Joj groza . Jaz sem imela v prvi nosečnosti take glavobole ,da tudi oči nisem morala odpreti to je trajalo prve tri mesece potem pa sem bila super v drugi nosečnosti pa ničesar.Zdrži nič ni narobe zuser posted image

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2006 14:08:51   
Robertka
Hej punce, verjetno je govora o kapljicah 31 (olje 31-mešanica 31 zdravilnih zelišč), ki jih mi doma zelo pogosto uporabljamo. Tudi sama sem drugič noseča in občasne glavobole (hvala bogu ni nič hujšega) preženem s kakšno kapljico olja 31, ki si ga vmasiram v sence (včasih še po čelu oz. po zatilju-kot mi paše). Sicer pa se v nosečnosti lahko uporabljajo le zunanje (masaže, vtiranja, inhalacije, aromaterapija-izparilnik ...), na splošno pa je to prava domača lekarna (pri nas doma jih uporablja cela družina za vse živo (ma res): od glavobola, zobobola (super!), prehlada, vnetega grla, za masažo pri bolečinah (mi ne smemo po trebuhu!), za želodec, herpes, boleče menstruacije, za kopeli + za vse živo ... in kar je najboljše: res učinkuje, pa še naravno je (mi sicer bolj malo zahajamo v lekarno, ker smo proti pretirani uporabi sintetičnih izdelkov - sicer je res, da včasih pač moraš (antibiotiki itd.)). Sicer pa tudi sama do pred 1,5 leta nisem verjela v te stvari, odkar pa sem probala, pa sem navdušena (moja sestra je namreč zastopnica za Just in zdaj zelo dobro poznam stvari-moram rečt, da so res kvalitetne!). Samo morate pazit, da uporabljate v malih količinah (po kapljicah). Mogoče pa je Splišni govorila o aktivatorju za sprostitev (14 eteričnih olj), ki je tudi blokator bolečine. meni je sicer bolj všeč olje 31 ...
pa čim lepši vikend brez glavobolov želim, pa-pa ...

(odgovor članu matahari)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.3.2006 18:06:19   
Tia27
Oj, jaz sem v 17 mesecu in se je isto začelo z groznim glavobolom, temperature sicer nisem imela, načeloma je nimam nikol, tud pri pljučnici ne,no, nato mi je začelo tečt iz nosu, grozno veliko  in sem šla k zdravniku, vzeli so mi kri in ugotovili, da imam pač tam nekje okrog nosa al sinuse al ne vem kaj vneto, ker sem imela slabo kri, dobila sem amoksiklav, jemljem ga 2 dan in je boljše, sem pa tudi slabokrvna železo in hemoglobin imam nizek.Lp

(odgovor članu Robertka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?