Robertka -> RE: GLAVOBOL V NOSEČNOSTI (17.3.2006 14:08:51)
|
Hej punce, verjetno je govora o kapljicah 31 (olje 31-mešanica 31 zdravilnih zelišč), ki jih mi doma zelo pogosto uporabljamo. Tudi sama sem drugič noseča in občasne glavobole (hvala bogu ni nič hujšega) preženem s kakšno kapljico olja 31, ki si ga vmasiram v sence (včasih še po čelu oz. po zatilju-kot mi paše). Sicer pa se v nosečnosti lahko uporabljajo le zunanje (masaže, vtiranja, inhalacije, aromaterapija-izparilnik ...), na splošno pa je to prava domača lekarna (pri nas doma jih uporablja cela družina za vse živo (ma res): od glavobola, zobobola (super!), prehlada, vnetega grla, za masažo pri bolečinah (mi ne smemo po trebuhu!), za želodec, herpes, boleče menstruacije, za kopeli + za vse živo ... in kar je najboljše: res učinkuje, pa še naravno je (mi sicer bolj malo zahajamo v lekarno, ker smo proti pretirani uporabi sintetičnih izdelkov - sicer je res, da včasih pač moraš (antibiotiki itd.)). Sicer pa tudi sama do pred 1,5 leta nisem verjela v te stvari, odkar pa sem probala, pa sem navdušena (moja sestra je namreč zastopnica za Just in zdaj zelo dobro poznam stvari-moram rečt, da so res kvalitetne!). Samo morate pazit, da uporabljate v malih količinah (po kapljicah). Mogoče pa je Splišni govorila o aktivatorju za sprostitev (14 eteričnih olj), ki je tudi blokator bolečine. meni je sicer bolj všeč olje 31 ... pa čim lepši vikend brez glavobolov želim, pa-pa ...
|
|
|
|