|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Full me je prizadelo
25.1.2008 21:49:59   
leonida
Pozdravljene!
Včeraj je moj imel fantovščino,ker se en kolega ženi.Ok vse lepo in prav do danes. Ko sem ga lepo vprašala. Kako je bilo ? Vas je bilo dosti ? Dobra muzika ? Na vse mi je odgovoril. Zdaj zvečer pa smo 5 parov nesi poročno darilo. Se menimo nakar en pravi, da so bili v Lj v Franciju.Drugače so iz Postojne. Vse druge punce so vedele jaz pa kod butec. Tok me je šokiralo,ker mi ni povedal,pa kaj je to kaj takega.Ko sva bila v avtu sem mu rekla zakaj mi ni povedal,pa je reku ah se mi ni zdelo pomembno saj si itak zvedela,oz. sem vedel da boš zvedela. Halooo???Pa nič zato če so bili,samo rada bi slišala resnico. Pa je reku ah to ni nič.....saj bi ti že enkrat povedal. Prav boli me. Ni mi prav in mi je hudo.

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 25.1.2008 21:54:28 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: FULL ME JE PRIZADELO
25.1.2008 21:51:40   
Gina
Mogoče se je pa bal tvoje reakcije? A če bi ti prej povedal, bi ti bilo prav?

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2008 21:53:08   
Anonimen
Mogoče si bolj ljubosumne sorte, in se je zato bal povedati? A je to striptiz bar al kaj?

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2008 21:54:59   
Anonimen
Jaz bi rekla, da je pač runkl. Razen če nisi ti res mali zmajček.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2008 21:56:44   
Naja30
Ta je pa dobra! Striptiz bar! user posted image

Franci je najbolj kmečki lokal v Lj. Dobesedno. Sama domača muzika. Svoje čase nas je pot tja zanesla, sam ne prevečkrat, ker tud kmeti noter hodijo (sam ne tapravi ampak taki brez grunta user posted image ).

Aja, odgovor. ne vem, meni tudi ne bi bilo jasno, zakaj mi ne bi povedal take stvari. Si mogoče res bolj ljubosumne sorte?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2008 21:58:37   
Anonimen
Ja, kaj pa jaz vem, jaz sem Štajerka user posted image To me je zbodlo, da jo je to prizadelo in sem sklepala, da je to striptiz bar.. Groza, s čem se vse obremnjujemo user posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2008 21:59:41   
ČURČI
najboljše je da ga še enkrat vprašaš po dejanskem vzroku zakaj ti je to zamolčal. KAKO DOLGO PA STA SKUPAJ? tUDI MOJ JE IMEL NA ZAČETKU TAKE IZPADE ZDAJ SE JE PA NEKAKO USTALIL IN POBOLJŠAL..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.1.2008 22:01:02   
leonida
Ne nisem ljubosumne sorte. Saj bi itak zvedela od kolegic, tudi če nebi danes en kolega zinu. Pa saj sem ga na fantovščino silila. Ne vem zakaj mi ni povedal,počutim se prizadeto.Res se.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.1.2008 22:02:49   
leonida
Ma skupaj sva že sedem let. Pa saj sem ga vprašala potem,pa je rekel ah brez pomena kar nekaj.Boli me,zato ker sem jaz iskrena do njega.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.1.2008 22:05:40   
Rubin.
Mogoče mu se pa enostavno ni zdelo pomembno, kje so bli, gostilna je gostilna. Če je tebi pomembno kje so bili, bi ga pa vprašala, tako kot si ga za vse ostalo.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2008 22:07:24   
natalia
ja, kaj pa je to takega, če je šau Franciju?
 Če pa ti ni povedal, pa maš dve možnosti:
- al mu je bilo vseeno ali sedi v gostilni ali pri Franciju, pa se mu ni zdelo pomembno, da ti pove
- al pa se je bal tvoje reakcije

aja, al pa še tretja:
- da se mu ni dalo razglabljat o tem zakaj je šel tja, kdaj je šel, s kom je šel, kaj so delali..., pa je bil tiho, ti nisi vprašala, on pa ni povedal.

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.1.2008 22:07:36   
Gina
Ma ne vem če se je tolk za sekirat. POglej iz drugega zornega kota. Saj veš kako zgleda v Franciju. Folk žura, pije, se dere, pleše, večina pijanih decev, sploh če so na kupu, gledajo in komentirajo vse primerne ženske obline in se pasejo, malo bližje priplešejo, kakšen fejst muva zraven.... tako pač je, ni glih za sekirat se...itak da najbrž noben nič ne razmišlja zraven, najmanj pa prevarat svojo ženo....ampak....mogoče mu je bilo potem kasneje v treznem stanju malo bed, da bi si ti to tako v živo to predstavljala. Mogoče ima občutek krivde, ki bi ga še pred sabo skril, čeprav najbrž nima imeti za kaj. To je rešil z ignoranco vsega skup. Mogoče je upal, da ne boš izvedela, predvsem pa, da ga ne boš spraševala, ker mogoče on ne bi o tem razpravljal. Ma kaj pa vem...jaz se ne bi tolk sekirala. brez veze. Razen če se ti res večkrat zlaže. Ali pa če se večkrat izogiba problemom. Ma ne bi no delala cirkusa. kaj pa vem.

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.1.2008 22:08:44   
Anonimen
ma sorry ampak men se zdi, da mal pretiravaš, informacija kje so bli na fantovščini ni neke ključne narave, s tem ni nobenmu nč škodu, pač so šli ke k jim je pač zapasal, teb je pa lahko tut pozabu povedat. tut jst ne povem svojmu fantu direkt za vse kje sm bla. men se zdi, da če se v lajfu obremenjuješ s takimi zadevami, k niso neki tajenje al pa karkol, si skor skos neki slabe volje...

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
25.1.2008 22:10:53   
leonida
Ma saj ni pojnt v tem, da je bil v Franciju. Pojnt je v tem,ko sem ga spraševala kako je bilo kje so bili...itd. Da ni povedal resnice. To me boli,zakaj ni povedal bli smo v Franciju.....To me boli

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.1.2008 22:11:40   
ČURČI
GLEDE NA TO DA  BI TO TI ITAK TAKO ALI TAKO IZVEDELA, MISLIM DA MOGOČE SPLOH NI NAMERNO TO ZAMOLČAL
VERJAMEM TI PA DA JE TO ZELO BOLEČ OBČUTEK PROBAJ SE POMIRIT IN GA PROSI DA TI V BODOČE TE STVARI POVE
user posted image user posted image user posted image LP

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.1.2008 22:14:27   
Anonimen
Pa sej tu ne gre za dejstvo KJE so bili. Amapk za to, da JI NI POVEDAL.

Če ni iskrenosti v odnosu pol je itak vse en larifari. Če mene vprašaš.

In jaz vem da se v naslednji vezi ne bom pogajala za iskrenost. Bo al pa ne bo. Če je ne bo, adijo.

Jaz sem po 3 mesecih zvedela da kadi travo. Ok, naj jo kadi.  Sam naj mi tud pove. Ne pa da prej ful orto zdrava prehrana, vegetarijanec, bla bla bla.

Pol se ga pa napuši napolno. Aja zvedela sem pa na licu mesta, ko sem ga videla z jointom. Ampak seveda gospodu je blo vse normalno. tud to da se o tem ni želel meniz mano.

Tk da razmisli kolk ti pomeni odkritost in iskrenost v odnosu.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
25.1.2008 22:14:34   
natalia
ni ti povedal, ker se je bal tvoje reakcije - simpl ko keks.

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu ČURČI)
Neposredna povezava do sporočila: 17
25.1.2008 22:15:06   
leonida
al to ni prvič. Zamolči tudi druge stvari.Al jih pove čez čas ali pa izvem od drugih. Pa sva se pogovarjala o tej zaupnosti. Ne res mi je hudo. Pa ne zarad Francija,ampak zarad zamolčanosti oz.laži bili smo v garaži.... No in potem se vprašam kaj vse mi tipček zamolči.....

(odgovor članu ČURČI)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Full me je prizadelo
25.1.2008 22:17:51   
leonida
Pomagajte mi,kaj naj mu rečem zdaj ko bo prišel domov ?

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 19
25.1.2008 22:21:22   
MAŠKA
Včasih so moškim stvari ki so za nes ženske zelo pomembne, njim čisto nepomebne.
Pa vsak človek ima rad malo svobode, tudi če si v vezi, ni nujno da ga imaš pod nadzorom na vsakem koraku. Mogoče si ga preveč zasliševala kje, kdaj, s kom, zakaj... Ne vem, ni nujno, da se stem obremenjuješ, saj ni ničesar zagrešil

(odgovor članu leonida)
Neposredna povezava do sporočila: 20
25.1.2008 22:22:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Včasih so moškim stvari ki so za nes ženske zelo pomembne, njim čisto nepomebne.
Pa vsak človek ima rad malo svobode, tudi če si v vezi, ni nujno da ga imaš pod nadzorom na vsakem koraku. Mogoče si ga preveč zasliševala kje, kdaj, s kom, zakaj... Ne vem, ni nujno, da se stem obremenjuješ, saj ni ničesar zagrešil

Eh... sem hotla neki napisat, pa rajš ne bom

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
25.1.2008 22:23:05   
Anonimen
povej mu,da te je to pač prizadelo, da bi pač rada, da ti pove tut tko nepomembne stvari, če ga vprašaš, pa da naj bo iskren, k je to point. ne pa preveč dramatizirat, k to moške full odvrne.

(odgovor članu MAŠKA)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Full me je prizadelo
25.1.2008 22:24:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: leonida
Ko sem ga lepo vprašala. Kako je bilo ? Vas je bilo dosti ? Dobra muzika ? Na vse mi je odgovoril.

Ja, no, saj ti je v bistvu na vse odgovoril. Saj kje so bili, ga pa itak nisi vprašala. Vsaj napisala nisi, da si, pa da se je zlagal. On je pač samo odgovoril, kar si ga vprašala.

(odgovor članu leonida)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
25.1.2008 22:24:48   
leonida
al sem ga že prosila, da si vse poveva jaz njemu on meni. Ja meni nebo ne tašči pa vse pove.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
25.1.2008 22:25:38   
Anonimen
Ujej... To pa ni fajn, da to dosti krat počne - laže... Sta se pogovorila, da ne maraš tega, da raje slišiš resnico, pa čeprav je boleča? Bed je to...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?