Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 25.1.2008 22:26:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: leonida al sem ga že prosila, da si vse poveva jaz njemu on meni. Ja meni nebo ne tašči pa vse pove. Najprej, je bil problem, da ti ni povedal, kje je bil na fantovščini, potem je iznenada prišlo do tega, da ti večkrat ne pove, zdaj pa je problem že to, da tašči pa vse pove ... se mi zdi, da imata vidva malo več problemov ...
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 25.1.2008 22:29:29
|
|
|
|
leonida
|
ja imava probleme ja.....vsak jih ima. Take in drugačne. Druge že rešiva. Ampak ne gre mi v glavo zakaj je zamolčal. Vse drugo povedal samo tega ne.
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 25.1.2008 22:30:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja pa saj si napisala, da je vse povedal, KAR SI GA VPRAŠALA. Saj tega, kje so bili, ga pa nisi.
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 25.1.2008 22:30:58
|
|
|
|
leonida
|
seveda sem ga pa je reku doma v garaži smo bili
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 25.1.2008 22:35:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, to sem pa spregledala. Ja, to pa ni lepo. Ampak eni so pa kar tako navajeni, da so se recimo že doma kar nekaj lagali, jim poštenost sploh ni vrednota. Se zlaže kar mimogrede. A ga kdaj slišiš, ko se tudi komu drugemu zlaže?
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 25.1.2008 22:37:16
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Včasih so moškim stvari ki so za nes ženske zelo pomembne, njim čisto nepomebne. Pa vsak človek ima rad malo svobode, tudi če si v vezi, ni nujno da ga imaš pod nadzorom na vsakem koraku. Mogoče si ga preveč zasliševala kje, kdaj, s kom, zakaj... Ne vem, ni nujno, da se stem obremenjuješ, saj ni ničesar zagrešil Pametna punca, večkrat kaj napiši .
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 25.1.2008 22:40:56
|
|
|
|
muki1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leonida al sem ga že prosila, da si vse poveva jaz njemu on meni. Ja meni nebo ne tašči pa vse pove. Joj, jaz pa si ne predstavljam, da bi mojemu težila s tem, da se zmeniva, da si bova vse povedala. Se mi zdi samoumeno, da si bistvene stvari poveš, se pogovoriš. Ampak čisto vse, kar se mi po glavi suče, da mu povem...pa da on meni. Jao, ubil bi me .
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 25.1.2008 22:42:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA Včasih so moškim stvari ki so za nes ženske zelo pomembne, njim čisto nepomebne. Pa vsak človek ima rad malo svobode, tudi če si v vezi, ni nujno da ga imaš pod nadzorom na vsakem koraku. Mogoče si ga preveč zasliševala kje, kdaj, s kom, zakaj... Ne vem, ni nujno, da se stem obremenjuješ, saj ni ničesar zagrešil Maška a veš pri nekaterih to postne pol tako, da ti pojma nimaš kje je tvoj fant, ne kdo so njegovi kolegi,... Potem pa gre v gore in ti sploh ne veš kam je šel. Če si moj partner, pričakujem, da vem kje si (ne vseh detajlov, ne do minute natančno). Ker če ne pove takih banalnih stvari, verjemi, kmalu nastopi situacija ko se nimaš kaj za pogovarjat.
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 25.1.2008 22:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma veš kaj, jaz mislim da tebe boli đoko, ki je on bil ampak enostavno ne maraš, če vsi vejo, ti pa ne. Oz, da ispadeš butl, ki nič ne ve v družbi. Jaz sem staremu rekla, da je mb mali in da mi itak dol visi v kateri kot se bo stlačil, ampak naj mi pove, da ne izpadem tele, če me nekdo kaj vpraša al če pogovor nanese v kakšni družbi o takih zadevah.
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 25.1.2008 22:50:29
|
|
|
|
Natty5284
|
ma brezveze se s tem ubadat...saj se konec koncev ni zlagal, samo zamolčal je...to je pa razlika...veš, včasih pa je tud tak...kaj veš, mogoče se je bal da bi prišle za njimi...nam se je to že zgodilo...punce smo mele na isti dan dekliščino, fantje pa fantovščino, in ni vrag da niso pricapljali zadaj, er so pač vedeli kam smo šle...ma brezveze...pol se je vse končalo...
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 26.1.2008 8:58:04
|
|
|
|
Markova
|
Jaz pa razumem, da te laž prizadane. Sploh za tako bedarijo. Ne razumem pa tega, da so take laži pogosto na jedilniku, pa da ti ne zaupa, ti pa kar vztrajaš. To se mi zdi precej večji problem kot en Franci.
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 26.1.2008 9:02:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: leonida al to ni prvič. Zamolči tudi druge stvari.Al jih pove čez čas ali pa izvem od drugih. Pa sva se pogovarjala o tej zaupnosti. Ne res mi je hudo. Pa ne zarad Francija,ampak zarad zamolčanosti oz.laži bili smo v garaži.... No in potem se vprašam kaj vse mi tipček zamolči..... Hja, mislim, da si ti en malček enega kontrolfrika... Pa še zaupaš ne svojemu dragemu. Tisto, da bi si dva, ki sta v zvezi vse povedala, me pa spominja na zgodnja najstniška sanjarjenja... Četudi si v zvezi, rabiš svoj prostor za dihat in bivat. In to oba.
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 26.1.2008 10:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, mislim, da si ti en malček enega kontrolfrika... Pa še zaupaš ne svojemu dragemu. Tisto, da bi si dva, ki sta v zvezi vse povedala, me pa spominja na zgodnja najstniška sanjarjenja... Četudi si v zvezi, rabiš svoj prostor za dihat in bivat. In to oba. Se strinjam. Kako to mislte vse povedat A pol prideš domov iz šihta, poveš kaj si delal, s kom si se pogovarjal, v kteri gostilni si bil na kosilu, v kteri na kavi, po možnosti greš po šihtu na pijačo in spet vse detaljno poveš kje, s kom, zakaj... Men pa dol visi kje je moj na pivu. Pač če ga kličem kje je reče na pivu....ok.....mogoč še kdaj misli pridt in to je to. Da bi mi pa za vsak trenutek svojga dneva rabu račune polagat pa.... ne vem no. V bistvu se pa dedcem take stvari res ne zdijo tako pomembne. No meni tud ne. Midva se raj kej druzga pogovarjava k pa analizirava in račune polagava en drugmu. Možno pa je tud da je bil tvoj tko nabasan da sploh ne ve da so bli v franciju .....tud to se dogaja
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 26.1.2008 10:21:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz tudi včasih zvem zadnja. Boljše to,kot pa,da se mi zlaže.
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 26.1.2008 12:53:52
|
|
|
|
karmy
|
A joj no, men se pa zdi da krepko pretiravaš... sigurno tudi ti pozabiš na kakšno malenkost ali pa mu pozabiš povedat kje si bila ob 18:43 uri in kaj točno si takrat delala a ti mogoče mu do potankosti razlagaš svoje dekliške pohode? ne verjamem da ga karkoli od tega sploh zanima
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 26.1.2008 13:20:15
|
|
|
|
Anonimen
|
ne verjamem da ga karkoli od tega sploh zanima Jaz tud ne Da jst mojmu začnem razlagat zaspi zravn pomoje
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 26.1.2008 15:30:23
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: leonida al sem ga že prosila, da si vse poveva jaz njemu on meni. Ja meni nebo ne tašči pa vse pove. boli te, ker nimaš totalne kontrole nad njim...
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 26.1.2008 16:36:15
|
|
|
|
Skratek46
|
Jst sem ena teh redkih,ki so na tvoji strani,ker sovražim zamolčane "podrobnosti"-to me bolj znervira kot laž...Sem imela prej fanta ki je skoz neke "podrobnosti pozabljal"... Zato sem ga zamenjala-hahahahaha. LEonida-ti kar stoj na svojem in če te stvar zares boli mu to razloži-pa boš potem videla kaj ti bo rekel.
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 26.1.2008 17:17:03
|
|
|
|
Gina
|
Se strinjam z žabonko, karin, karmy, rijo. deci so drugačni. Njim ni za analizirat kje so bili, s kom so bili. Pri nas je tako, kot pri karin. Pa meni bi šlo tudi na jeta, če bi me moj zasliševal vse podrobnosti. Po moje ti ni povedal, ker mu ni za analizirat, pa še zraven se je bal tvoje reakcije. Poglej kolk se skiraš zaradi ene malenkosti. Kaznuješ pa itak samo samo sebe. On tak je. Sprejmi ga, da mu ni za razlagat. To ne pomeni nič drugega kot to, da je take sorte človek. Uživaj malo tudi sama s sabo. Ko boš srečna brez razglabaljanj, ti bo z veseljem vse sam povedal. Ne bo prisotnega strahu. Solatka, pretiravaš. V večini primerov reči ne gredo v te skrajnosti. če bi šle, nimaš z njim več kaj delat. Eno je, če ne poznaš njegove družbe, drugo je, če ti ne razlaga vsak dan kje, s kom, koliko časa je bil kje točno in kaj je vmes govoril. Ljudje rabimo tudi vsak svojo družbo neodvisno od partnerjev, kjer se nafilamo z druge vrste energijo kot doma. Nekateri smo pač taki.
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 26.1.2008 17:19:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gina Solatka, pretiravaš. V večini primerov reči ne gredo v te skrajnosti. če bi šle, nimaš z njim več kaj delat. Eno je, če ne poznaš njegove družbe, drugo je, če ti ne razlaga vsak dan kje, s kom, koliko časa je bil kje točno in kaj je vmes govoril. Ljudje rabimo tudi vsak svojo družbo neodvisno od partnerjev, kjer se nafilamo z druge vrste energijo kot doma. Nekateri smo pač taki. Ja sej verjetn res... Ampak ko preživiš eno tako skrajnost si potem mal bolj občutljiv.
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 26.1.2008 22:03:42
|
|
|
|
pety78
|
A striptizeto so imeli?
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 26.1.2008 22:15:56
|
|
|
|
kaya2007
|
Mogoče se je pa bal tvoje reakcije? moj je tudi včasih to počel...raje ni povedal, pa tudi če je šlo za čisto bedarijo, ker se je kao bal moje reakcije. nazadnje npr. mi ni povedal, da še kadi-čeprav mu sploh nisem rekla da mora nehat ali pa kaj takega. in je full neumno izpadlo, ker je vsak dan prismrdel mislim, da se nima smisla obremenjevat zaradi tega, eni so očitno taki, strahopetni, čutijo, da smo me "nad" njimi in se nas bojjo. včsaih mogoče tudi upravičeno
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 26.1.2008 22:21:40
|
|
|
|
kaya2007
|
aja, pa smešno se mi zdi, da se vam ne zdi normalno, de se pove doma kako si preživel dan/noč. če imaš nekoga rad, komaj čakaš da mu poveš kaj si počel, želiš da je seznanjen s tvojim življenjem, to vam bo vsak psiholog povedal. razen, če nisi že v tisti fazi, ko ti je recimo da vseeno...potem ne poveš, in če je tudi partner v tej fazi, je tudi njemu vseeno če ne izve.
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 26.1.2008 22:41:25
|
|
|
|
Kepica83
|
Jaz sem mojemu prvi dan rekla: Dragi z mano lahko govoriš o vsaki stvari, vse poskušam razumet ali samo nekaj te prosim- NE LAŽI MI. Če kaj mrzim mrzim laž. In on se je z mano popolnoma strinjal. Na kar so se začele same laži. Ga vprašam za kaj mi laže pa mi reče, da ni hotel da bi trpela. Ne mi reči? Pa sem vse požrla. Sem pa mu rekla, da bo prišel dan, ko bom popolnoma izgubila zaupanje. In res se je zgodilo. cca.30 laži in 31 laž je bila pika na i. In od takrat mu nisem verjela niti ko mi je rekel dobro jutro da res tak misli. In sem mu rekla. Jaz sem te dolgo opozarjala zdaj pa je kapa polna. Ali se boš spremenil pa poskušal zaupanje nazaj pridobit ali pa spokaj kufre pa briši miki. In res zdaj se full trudi mi pove tudi stvari s katerimi ve da bo me prizadel ampak je tak 100x boljše, kot pa nekaj tajiti. Odkrito se pogovori z njim ali se bo spremenil pa bo iskren ali pa lahko gre. Lažnivca pa ja dobena ne potrebuje.
|
|
|
|
RE: FULL ME JE PRIZADELO 27.1.2008 11:36:08
|
|
|
|
Teya*D.
|
Pri nas je bilo tako...dragi ni imel navade nikoli razlagat kam gre in kak dolgo bo, niti svoji mami. Zato se je na to moral pač privadit. Je bilo težko-njemu, da se je spomnil in rekel da gre-zdaj pa gre in reče tja pa tja grem. Čeprav včasih, ko reče pridem hitro traja tudi 2h . Vsaj vem kje je in lahko ga pokličem kdajkoli po telefonu ampak včasih se sekiram za brezveze. Je pa šel enkrat v nek striptiz bar, ker so šli na pijačo, kolega je postal očka in ker sem sama mali zmaj včasih mi je povedal tako. 'Bili smo v...baru...mmm...striptiz baru ampak nobene striptizete ni bilo... da te trofi od smeha kak včasih pove stavek...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?