Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Frutka&ostale ..pri prehladu... 28.3.2005 18:11:36
|
|
|
|
malika
|
Super, hvala bom šla kar jutri iskat. Zdaj pa me spet nekaj zanima. Kupit mislim tudi sirup proti vročini (za primer zbijanja vročine ponoči, drugače imam tako svečke) imela pa bi takega, ki deluje tako kot npr. calpol svečke proti bolečinsko. kateri bi bil najboljši? Na pamet mi pride samo Lekadol :zmeden: Čimveč zdravih, veselih in živahnih malčkov :bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
Frutka&ostale ..pri prehladu... 28.3.2005 18:54:01
|
|
|
|
Metuljčica04
|
Daleron,Naprosyn. L.p.!:rozica:
|
|
|
|
Frutka&ostale ..pri prehladu... 28.3.2005 18:59:40
|
|
|
|
Mojca P.
|
Malika; Mi imamo sirup Calpol in je kar v redu. Moti me samo, da drzi samo kake 4 ure in smo ponoci napol v spanju vse polili (kar celo nismo izpljunili). Drugace pa kar kombiniramo. Pozno zvecer (enajst) smo se dodatno previli in dali svecko (da nam ponoci ne bi bilo potrebno vstajaz), ce se mi je pa ponoci (ali bolj proti jutru) zdel vroc, pa je dobil se sirup. Calpol sirup ti drugace tudi na recept napisejo. Mi smo ga pravzaprav dobili, ze pri prvem cepljenju, preventivno, ce bi mu mogoce narasla temperatura. Frutka; Vceraj nas je avto pustil na cedilu (je sla turbina-dizli tecni!!) in bomo verjetno kar nekaj casa brez. Sicer pa imava obcasno ture z vozekom tja. Poslji mi gsm privat, pa te kdaj, ko bova blizu poklicem.
|
|
|
|
Frutka&ostale ..pri prehladu... 28.3.2005 19:47:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse sirupe proti vročini napišejo na recept. Meni je najbolj všeč Daleron, ker ima dober okus po ananasu, pa še brizgo ima zraven, da otroku lažje daš v ustka.
|
|
|
|
Frutka&ostale ..pri prehladu... 28.3.2005 19:47:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Naprosyn je pa močnejši, se mi zdi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?