Frutka&ostale ..pri prehladu... (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

Mojca P. -> Frutka&ostale ..pri prehladu... (28.3.2005 16:22:48)

Frutka in ostale, ki imate male s prehladi!!

Ker se inhalacije pri tako malih ne obnesejo so nam v lekarni priporocili ETERICNO OLJE IZ JAPONSKE METE.

10 kapljic z malo vode in spodaj prizges svecko in to je to.
Prostor disi po mentolu in res delujejo. Ziga spi kot ubit, ceprav je prej tezko dihal, se moj dragi pravi, da so mu pomagale pri prehladu.

Pri nas gori svecka vsak vecer.
Definitivno so vredne teh dobrih tisoc tolarjev.

No, seveda hkrati se vedno pridno lizemo sirup (prospan).

Upam, da bodo tudi vam pomagale.
...da bi bili zdravi!!

malika -> Frutka&ostale ..pri prehladu... (28.3.2005 18:11:36)

Super, hvala bom šla kar jutri iskat.

Zdaj pa me spet nekaj zanima. Kupit mislim tudi sirup proti vročini (za primer zbijanja vročine ponoči, drugače imam tako svečke) imela pa bi takega, ki deluje tako kot npr. calpol svečke proti bolečinsko.

kateri bi bil najboljši? Na pamet mi pride samo Lekadol :zmeden:

Čimveč zdravih, veselih in živahnih malčkov :bravo::bravo::bravo:

Metuljčica04 -> Frutka&ostale ..pri prehladu... (28.3.2005 18:54:01)

Daleron,Naprosyn.

L.p.!:rozica:

Mojca P. -> Frutka&ostale ..pri prehladu... (28.3.2005 18:59:40)

Malika;
Mi imamo sirup Calpol in je kar v redu. Moti me samo, da drzi samo kake 4 ure in smo ponoci napol v spanju vse polili (kar celo nismo izpljunili). Drugace pa kar kombiniramo. Pozno zvecer (enajst) smo se dodatno previli in dali svecko (da nam ponoci ne bi bilo potrebno vstajaz), ce se mi je pa ponoci (ali bolj proti jutru) zdel vroc, pa je dobil se sirup.

Calpol sirup ti drugace tudi na recept napisejo. Mi smo ga pravzaprav dobili, ze pri prvem cepljenju, preventivno, ce bi mu mogoce narasla temperatura.

Frutka;
Vceraj nas je avto pustil na cedilu (je sla turbina-dizli tecni!!) in bomo verjetno kar nekaj casa brez. Sicer pa imava obcasno ture z vozekom tja.
Poslji mi gsm privat, pa te kdaj, ko bova blizu poklicem.

Anonimen -> Frutka&ostale ..pri prehladu... (28.3.2005 19:47:02)

Vse sirupe proti vročini napišejo na recept. Meni je najbolj všeč Daleron, ker ima dober okus po ananasu, pa še brizgo ima zraven, da otroku lažje daš v ustka.

Anonimen -> Frutka&ostale ..pri prehladu... (28.3.2005 19:47:43)

Naprosyn je pa močnejši, se mi zdi.

Blink1 -> Frutka&ostale ..pri prehladu... (29.3.2005 9:09:03)

Ola

Jaz nejo še namažem po prsih in hrbtku z baby Wick (vaporo:zmeden: )hladilno kremo za dojenčke. Ful pomaga. Dobi se v lekarni in mi jo vedno ob zamašenem nosku uporabljamo že od 3. meseca. Lažje diha ponoči.

Smo pa tudi metino eterično olje ponavadi dodali vodi v svežilcu zraka, ki je ponoči na radiatorju...

punce...kdaj se kaj vidimo*?'?

Stran: [1]